Неговото лице на време, од Алехандро Париси

книга-негово лице-во-време

Во некоја друга прилика веќе зборував за неискажливи lovesубови, посебно за прегледот на Книгата на параболи, од Олов Енквист. Во овој случај, ние исто така наоѓаме големи дози на забранета loveубов преземени до крајност на моралното и природното, како што генерално ни беше дадено да разбереме. ...

читај повеќе