3-те најдобри филмови на Квим Гутиерез

актерот Квим Гутиерез

Малку по малку, пријателот Квим се трансформира во Ибериецот Адам Сендлер. Што е и добро и лошо, во зависност од тоа како го гледате. Затоа што тоа обезбедува многу улоги, работа во стрип филмови или серии. Лошиот дел е тешкото одлепување на етикетата на комичниот актер…

Продолжи со читање

3-те најдобри филмови на Едуардо Нориега

Филмови на Едуардо Нориега

Шпанското кино има совршена гардероба во Едуардо Нориега. Едуардо е човек кој може се и за се. Камелеон способен да заслепува и на крајот да не доведе до темната страна на која и да ни се претстави заплетот. Бидејќи некои од неговите најдобри…

Продолжи со читање

3-те најдобри филмови на Пол Мескал

Филмови на Пол Мескал

Освен ако еден ден не се дознае дека Пол Мескал е поврзан со некој реномиран режисер, продуцент или што и да е (веќе бев разочаран од Николас Кејџ мислејќи дека е таму за ништо повеќе од неговите изведби), ќе се најдеме пред прототипниот актер на училиштето кој завршува со играње…

Продолжи со читање

3-те најдобри филмови на Џастин Тимберлејк

Филмови за Џастин Тимберлејк

Во ред е што актерите кои пристигнуваат по славата стекната на други сцени секогаш предизвикуваат сомнеж. „Justino LagodeMadera“ немаше да биде поинаков. Но, по неколку филмови може да се суди поразумно. Затоа што по тој прв настап во кој критичарите и обожавателите ...

Продолжи со читање

Топ 3 филмови на Клинт Иствуд

Филмови на Клинт Иствуд

Како што би рекол самиот Клинт во филмот „Дебитантот“, мислењата се како магариња; Значи секој има по еден. И искористувајќи го тоа што имам и слободен задник за коментирање, тука сум со 3-те најдобри филмови на Иствуд. Секако, со оглед на перформансите...

Продолжи со читање

3-те најдобри филмови на Хуан Антонио Бајона

Филмови на Хуан Антонио Бајона

Без да бидам еден од најплодните режисери на светската сцена, или токму благодарение на тоа, сè што ќе претстави мојот истоименик Бајона завршува со искачување на врвот на билбордите ширум светот, како што би рекол редовен пријател и изумител на зборовите, „ ипсофактички“. На моменти наследник...

Продолжи со читање

3-те најдобри филмови на Џулија Робертс

филмови со Џулија Робертс

Проблемот со филм како „Убава жена“ е што постигнува повеќе од гулаби и завршува како стигма. И тогаш е тешко да се продолжи со другите филмови на Џулија Робертс без да се евоцира проститутката која зазема нов живот благодарение на Ричард Гир. Има многу врска со…

Продолжи со читање

3-те најдобри филмови на големиот Џон Малкович

Филмови за Џон Малкович

Има и такви кои сметаат дека Џон Малкович е најегоистичниот актер од оние што поминале низ Холивуд. Снимањето филм наречен „Да се ​​биде Џон Малкович“ звучеше како апсолутна суетна слава. Ниту, пак, е идејата да се напише и да глуми во друг филм со наслов „100 години: Филмот што никогаш не останал зад себе“.

Продолжи со читање

3-те најдобри филмови на Џерард Батлер

Филмови за Џерард Батлер

Бидејќи тој митски Леонидас направи месо и крв со примеси на епски стрипови, кариерата на Џерард Батлер требаше да се издигне до филмска ѕвезда со нови улоги кои изобилуваа со неговата херојска кука. Сигурно без да стане еден од првите актери, но да биде доволно препознаен како ...

Продолжи со читање

3-те најдобри филмови на Том Харди

филмови за Том Харди

Преминот од комплементарен актер во протагонист не е секогаш лесен. Всушност, тоа не секогаш завршува да се случува. Оттука многу актери се жалат дека сите филмови ги снимаат исти 5 или 6 актери. Но, во упорноста на Том Харди и неговата вредност можеме да го најдеме тоа...

Продолжи со читање

3-те најдобри филмови на Ана Кастиљо

Филмови за Ана Кастиљо

Она што го прави Ана Кастиљо е експоненцијална интерпретативна еволуција. Ја открив, како и многумина од нас, со таа музичка комедија „Повикот“ од 2017 година и оттогаш до денес ги откриваме доблестите на нејзината професија од волшебната личност и харизмата на оние кои стануваат се позачинети...

Продолжи со читање

Топ 3 филмови на Џенифер Лоренс

Филмови за Џенифер Лоренс

Актерка која собира интерпретативни регистри како нејзината камелеонска доблест да е нешто лесно да се спроведе во пракса. Без сомнение, Џенифер Лоренс би воодушевила одличен режисер од минатото како Хичкок. Затоа што во него можеме да ја најдеме таа несомнена заднина што киното секогаш ја бара како фактор на изненадување. Нешто…

Продолжи со читање