Немирот на ноќта, од Мариеке Лукас Рајнвелд

Немирот на ноќта

Најлошите работи се оние што се случуваат надвор од времето. Ниту едно време не е добро за рано збогум. И покрај ова, се случуваат најлошите работи, со таа случајна каденца која не може да се објасни во човечката причина и покрај тоа што се обидува да ја поврзе со некаква фатална увертира за награди или ...

читај повеќе