Најдобрите книги Ларс Митинг

Книги Ларс Митинг

Matterе биде прашање на време (малку), дека целата работа на Ларс Митинг ќе стигне до шпанските книжарници за да даде добар приказ за многу значајна библиографија која се движи помеѓу жанровите со голема леснотија, секогаш со трага од хуманизам кон интроспекција, но што ги придружува заплетите ...

читај повеќе

Шеснаесетте дрвја на Сом од Ларс Митинг

Во 1916 година, регионот Сом во Франција беше облеан во крв како една од најкрвавите сцени од Првата светска војна. Во 1971 година, познатата битка ги зеде своите последни жртви. Двојка скокна во воздух кога стапна на граната од таа сцена. Минатото се манифестираше ...

читај повеќе

грешка: Без копирање