Јужен полицаец, од Johnон Мекмахон

Јужен полицаец

Внимавајте на појавата на Johnон Мекмахон подигнат во Соединетите држави како алтернатива на поненавремениот и ексцентричен, но секогаш точен Хари Бош. Неисцрпен протагонист како Бош, роден од пенкалото на Мајкл Конели, на кого можеби ќе му треба ова олеснување во ПТ Марш, новиот протагонист на ...

читај повеќе