3 најдобри книги од Емил Зола

писател-емил-зола

Читањето на olaола, приближувајќи се до неговата работа, излегува како водена посета во литературен музеј каде што се изложени портрети на најсериозната реалност на ликовите, како и најочигледната и најопипливата општествена реалност, онаа на која било личност што би можела да биде земен како протагонист да заврши ...

читај повеќе