3 најдобри книги на Кормак Мекарти

писател-кормак-мекарти

Херметички по карактер и прилично малку посветен на општествените појави, Кормак Мекарти ја води својата литература по многу различни патеки, очигледно поттикнат од цврстата волја да раскаже една од оние приказни што одеднаш се појавија впечатливи во свеста на творецот на секаков вид манифестација. Уметнички На Ваучер,…

Продолжи со читање

грешка: Без копирање