The Runaway Kind dening Anthony Brandt

Kita nyelidiki rahasia gedhe evolusi manungsa, keajaiban sing dadi kasunyatan diferensial. Kita ora ngomong akeh babagan intelijen nanging babagan kreatifitas. Kanthi intelijen, proto-man bisa ngerti apa geni saka akibat saka nyedhaki. Thanks kanggo kreatifitas, proto-man liyane nganggep entuk geni sing padha ngluwihi kemungkinan bledhek nyabet batang wit ...

Kreativitas minangka akeh ekspresi kanthi apik liwat lukisan utawa buku kaya ngerti carane ngatur sumber daya sing sithik ing perusahaan utawa ing kulawarga. Aspek sing padha karo intelijen kasebut fokus ing percikan sing ndadekake manungsa dadi spesies sing paling penting ing planet Bumi.

Kepiye cara kreatifitas? Buku sing nggumunake babagan rahasia sing paling jero lan paling misterius ing otak manungsa.

Salah sawijining ciri sing mbedakake manungsa yaiku kapasitas kreatif. Kita ora mbatesi awake dhewe kanggo mbaleni kawruh sing dipikolehi: kita nggawe inovasi. Kita nyerep ide lan nambah, dimodelake miturut strategi dhasar evolusi. Kita njupuk kawruh sing diwarisake lan eksperimen, kita ngapusi, kita nyambungake, kita gabungke, kita nerak, lan kabeh iki ndadekake kita maju, ing bidang seni, ilmiah lan teknologi.

Ana impuls umum sing nyambungake panemuan roda lan mobil model paling anyar, inovasi plastik Picasso lan nggawe roket kanggo nggayuh Bulan, gagasan payung sing prasaja lan efektif lan saka iPhone canggih...

Kreativitas minangka salah sawijining potensi otak kita. Kepiye cara kerjane? Kepiye carane bisa disengkuyung lan dikembangake? Apa watesan sampeyan? Kepiye carane nggawe ide anyar? Saka endi kemampuan kita kanggo nggawe inovasi? Buku iki njawab pitakonan iki lan akeh liyane, ing ngendi ahli saraf lan pencipta - musisi - gabung kanggo nerangake marang kita kanthi kaku, kajelasan lan kepenak apa sing bisa dadi rahasia sing paling jero, paling misterius lan nggumunake ing otak manungsa.

Sampeyan saiki bisa tuku buku "The runaway species", dening Anthony Brandt, kene:

KLIK BUKU

tarif pos

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.

kesalahan: Ora nyalin