Tanpa wedi, dening Rafael Santandreu

Tanpa wedi, Santandreu

Rasa wedi kita uga ora mesthi, ora ana sangsi. Pancen kabeh wis ana, sing apik lan sing ala. Lan dalan kasebut daur ulang tanpa wates. Amarga emosi, kita nggawe sensasi fisik internal. Lan saka rasa ora nyaman sing digawe dhewe, saka wedi, kita bisa ...

maca liyane

Napas dening James Nestor

Kayane kita tansah ngenteni ana wong sing bakal guncang banget nalika eling: nesu, bisa uga dheweke bener! Lan penasaran, alesan sing paling misuwur, bebener sing paling ora bisa ditolak yaiku sing diwujudake karo kita kanthi gamblang sing jelas. James Nestor wis njupuk ...

maca liyane

Buku-buku tulung dhewe sing paling apik

Wiwit maca buku Allen Carr sing misuwur babagan mandheg ngrokok, kapercayane babagan kagunan buku mandhiri saya suwe saya owah. Iku mung babagan nemokake buku sing nyedhiyakake saran ing antarane akeh argumen sing teka saka conto ...

maca liyane

3 buku paling apik dening Rafael Santandreu

Buku-buku sing nggoleki awake dhewe sing positif mesthi nuwuhake rasa rumangsa salah sanajan ana sing langganan postingan iki. Katon yen keengganan teka saka interpretasi buku saka jinis iki minangka mlebu menyang plot dhewe, utawa nyerah, asumsi kekalahan ...

maca liyane

Nalika Pungkasan Wis cedhak, dening Kathryn Mannix

Pati minangka sumber kabeh kontradiksi sing nyebabake kita urip ana. Kepiye carane menehi konsistensi utawa nemokake koherensi dhasar urip yen kesimpulan kita bakal ilang kaya pungkasan film sing ora apik? Ing kono iman, kapercayan lan sing ora ana, nanging ...

maca liyane

Penari saka Auschwitz, dening Edith Eger

Aku ora seneng buku pitulung-dhiri. Para guru jaman saiki sing diarani kaya penipu jaman biyen. Nanging ... (nggawe pangecualian mesthi apik kanggo nyegah pikiran siji), sawetara buku pitulung dhiri liwat conto dhewe-dhewe, mesthi bisa narik kawigaten. Banjur prosese ...

maca liyane

Taman Ati Sampeyan, dening Walter Dresel

Wis mesthi diandharake manawa dalan sing paling mesthi yaiku kabegjan yaiku liwat ilmu mandhiri. Mung, aja nganti ngapusi awake dhewe, ing pirang-pirang kesempatan kita ngadhepi awake dhewe sing ora rampung nyopot topeng konvensi, adat istiadat, cenderung lan kabeh sing cenderung ...

maca liyane