Forgotten Bones, dening Douglas Preston lan Lee Child

Balung Lali, Preston lan Bocah

Wild West lan Gold Rush. Nalika Amerika Serikat sing isih enom berkembang ing arah kulon, para pencari rejeki uga nggawe ekspedisi dhewe ing pertengahan abad kaping-XNUMX. Lampu lan bayangan kanggo petualang kabeh jinis kanggo nelukake wilayah liar. Wild utamane ing…

Terus maca

Pentinge jeneng sampeyan, dening Clara Peñalver

Pentinge jeneng sampeyan, Clara Peñalver

Novel suspense Clara Peñalver durung diwatesi ing saga sing ora ana pungkasan. Bab kasebut katon luwih maju menyang lampu kilat kreatif sing ndadékaké siji crita. Lan bab kasebut duwe kaluwihan amarga siji nggawe monsters lan antagonis lan banjur lali yen dheweke dadi ...

Terus maca

Immaculate White, dening Noelia Lorenzo Pino

Putih tanpa noda, Noelia Lorenzo

Crita-crita sing fokus ing komunitas cilik ing pojok jagad iki wis nggugah rasa prihatin babagan sing ora dingerteni. Saka hippies nganti sekte, komunitas ing njaba wong akeh duwe magnetisme sing aneh. Utamane yen katon ing alienasi antarane mediocrities sing dileksanakake, ...

Terus maca

Kabeh diobong, dening Juan Gómez-Jurado

novel Kabeh ngobong Gómez Jurado

Nggawa kita nyedhaki pembakaran spontan kanthi gelombang panas sing digawe panas sadurunge wektu, iki "Kabeh Burns" dening Juan Gómez-Jurado dadi luwih suffocate otak kita kanthi salah sawijining plot multi-sisi. Amargi ingkang dipuntindakaken dening panganggit menika inggih menika ngandharaken protagonisme ingkang dipungayutaken kaliyan plot-plotipun. Ora ana sing luwih apik kanggo iki ...

Terus maca

Bojoku sing ditresnani dening Samantha Downing

Bojoku sing ditresnani dening Samantha Downing

Ing pirang-pirang kesempatan, sing pisanan diapusi ing kasus sing paling nggegirisi, uga sing ora disangka, yaiku sanak keluarga sing mateni. Lan fiksi wis njupuk care ing macem-macem kesempatan kanggo nggawe kita entuk pemanggih sing inconceivable. Kanggo nembus luwih jero, kabeh biasane teka saka perspektif ...

Terus maca

Top 3 buku JD Barker

panulis jd barker

Yen sampeyan nyampur karo komposisi efek pengaruh peteng ing thriller psikologis, misteri, jinis pidana, medeni klasik, kabeh dienggo nganggo tetes fantastis, sampeyan bakal nemokake JD Barker minangka sintesis sing apik. Lan pangarang enom sing enom iki wis ngerti cara nggawe pot leleh dhewe ...

Terus maca

Purgatory, dening Jon Sistiaga

Purgatory, dening Jon Sistiaga

Iku banget kamungkinan sing paling awon dudu neraka lan swarga iku ora dadi ala. Yen ana keraguan, Purgatory bisa uga duwe sawetara kabeh kanggo wong sing ora mutusake. Soko saka kepinginan mokal utawa ngedeni obsessive; nafsu tanpa kulit...

Terus maca

3 buku paling apik dening Camilla Läckberg

Buku Camilla Lackberg

Novel kriminal Nordik duwe Camilla Läckberg minangka salah sawijining pilar sing paling kuat. Thanks kanggo Camilla lan sawetara penulis liyane, genre detektif iki ngukir ceruk sing pantes kanggo adegan jagad. Iki bakal digunakake kanggo Camilla lan liyane kaya dheweke ...

Terus maca

Kutha Urip, dening Nicola Lagioia

Kutha Urip, dening Nicola Lagioia

Landing monstrosities ora dikarepke pepadhamu. Dokter Jekyll sing durung ngerti dheweke yaiku Pak Hyde. Lan nalika lagi ana, ora ana owah-owahan. Iku bakal amarga tembung lawas sing bisa nggawe kulit ngadeg ing pungkasan "Aku manungsa lan ora ana manungsa sing asing kanggo kula", amarga ...

Terus maca

The Last Game, dening JD Barker

Novel "The Last Game" dening JD Barker

Kitab Suci wis nuding metu ing kutipan "Qui amat periculum, in illo peribet". Soko kaya sing saben pacangan bebaya ends munggah perishing ing tangan (terjemahan free liwat). Nanging ambruk wis aku ora ngerti apa morbid. Utamane kanggo miturut pribadine apa utawa miturut apa ...

Terus maca

Dina We Wis Ninggalake, dening Lorena Franco

Novel "Dina sing isih ana", dening Lorena Franco

Cara suggestive nyedhaki countdown. Saben istilah wis kadaluwarsa lan peremptory eksistensi nyemplungaken kita ing banyu badai saka mistis, agama utawa mung wedi penting sing nandhani dina kita. Urip iku nyoba kanggo pindhah tanpa disadari dening reaper surem. Amarga fatality ...

Terus maca

Hukum Serigala, dening Stefano de Bellis

novel Ukum srigala

Bakal nganti Luperca, serigala sing nyusu Romulus lan Remus. Intine yaiku legenda sing ora bisa dibantah cocog banget dadi bagean saka visi Kekaisaran Romawi minangka budaya sing bisa mlebu nanging teratur, kanthi naluri kanggo urip lan uga tetep. Amarga ora ana peradaban liyane ...

Terus maca