Bojoku sing ditresnani dening Samantha Downing

Bojoku sing ditresnani dening Samantha Downing

Ing pirang-pirang kesempatan, sing pisanan diapusi ing kasus sing paling nggegirisi, uga sing ora disangka, yaiku sanak keluarga sing mateni. Lan fiksi wis njupuk care ing macem-macem kesempatan kanggo nggawe kita entuk pemanggih sing inconceivable. Kanggo nembus luwih jero, kabeh biasane teka saka perspektif ...

Terus maca

Purgatory, dening Jon Sistiaga

Iku banget kamungkinan sing paling awon dudu neraka lan swarga iku ora dadi ala. Yen ana keraguan, Purgatory bisa uga duwe sawetara kabeh kanggo wong sing ora mutusake. Soko saka kepinginan mokal utawa ngedeni obsessive; nafsu tanpa kulit...

Terus maca

3 buku paling apik dening Camilla Läckberg

Novel kriminal Nordik duwe Camilla Läckberg minangka salah sawijining pilar sing paling kuat. Thanks kanggo Camilla lan sawetara penulis liyane, genre detektif iki ngukir ceruk sing pantes kanggo adegan jagad. Iki bakal digunakake kanggo Camilla lan liyane kaya dheweke ...

Terus maca

Kutha Urip, dening Nicola Lagioia

Landing monstrosities ora dikarepke pepadhamu. Dokter Jekyll sing durung ngerti dheweke yaiku Pak Hyde. Lan nalika lagi ana, ora ana owah-owahan. Iku bakal amarga tembung lawas sing bisa nggawe kulit ngadeg ing pungkasan "Aku manungsa lan ora ana manungsa sing asing kanggo kula", amarga ...

Terus maca

The Last Game, dening JD Barker

Kitab Suci wis nuding metu ing kutipan "Qui amat periculum, in illo peribet". Soko kaya sing saben pacangan bebaya ends munggah perishing ing tangan (terjemahan free liwat). Nanging ambruk wis aku ora ngerti apa morbid. Utamane kanggo miturut pribadine apa utawa miturut apa ...

Terus maca

Dina We Wis Ninggalake, dening Lorena Franco

Cara suggestive nyedhaki countdown. Saben istilah wis kadaluwarsa lan peremptory eksistensi nyemplungaken kita ing banyu badai saka mistis, agama utawa mung wedi penting sing nandhani dina kita. Urip iku nyoba kanggo pindhah tanpa disadari dening reaper surem. Amarga fatality ...

Terus maca

Hukum Serigala, dening Stefano de Bellis

Bakal nganti Luperca, serigala sing nyusu Romulus lan Remus. Intine yaiku legenda sing ora bisa dibantah cocog banget dadi bagean saka visi Kekaisaran Romawi minangka budaya sing bisa mlebu nanging teratur, kanthi naluri kanggo urip lan uga tetep. Amarga ora ana peradaban liyane ...

Terus maca

Premonisi, dening Rosa Blasco

Saka Cassandra lan tandha peteng sing ora ana sing precaya, rasa wedi tetep dadi waspada tumrap mangsa ngarep sing luwih surem. Akeh crita wanita sing ditulis babagan pemahaman intuisi kasebut utawa indera kaping enem. Amarga dheweke minangka sejarah sing seneng ...

Terus maca

Wektu Pangapunten John Grisham

Negara bagian Missouri ndhelikake legenda ireng ing Amerika Serikat sing beradab. Lan John Grisham kepengin ndeleng kontradiksi paling jero antarane moralitas liberal ing Kulon lan benteng reaksioner kayata negara bagian kidul ...

Terus maca

kesalahan: Ora nyalin