Omah Fashion, dening Julia Kröhn

Omah fesyen

Minangka bagean saka promo kanggo novel iki, yakin manawa trauma dheweke narik kawigaten salah sawijining pangarang sopan santun ing abad kaping XNUMX sing nuwuhake rasa lan pamrih melankolik kayata feminisme. Apa bisa dadi Anne Jacobs tresna karo karya ...

maca liyane

Para Revolusioner Coba Coba maneh, dening Mauro Javier Cárdenas

Novel kasebut bisa digunakake kanthi sampurna kanggo ngerti setelan sing spesifik utawa kabeh negara. Proposal narasi kanthi tujuan supaya bisa nyedhaki lingkungan, menehi subyektifitas sapa sing wis urip ing papan kasebut. Kayane katon sepele, nanging ana gandhengane karo ide kasebut. Pungkasane,…

maca liyane

Akeh, dening Tomás Arranz

Buku sing nglipur lan dikultivasi kudu mesthi dipikirake kanthi khusus. Kaya ngono novel iki Akeh. Kanthi numpak prau, aku bakal nerangake akeh interpretasi babagan judhule novel (mesthi subyektif sawise diwaca kanthi nyenengake). Amarga judhul kasebut nduweni teges materi sing bakal ...

maca liyane

Kulawarga sing ora sampurna, dening Pepa Roma

Novel iki resmi diwenehake marang kita minangka novel kanggo wanita. Nanging aku sejatine ora setuju karo label kasebut. Yen dianggep kaya ngono amarga ngomong babagan kemungkinan matriarki sing kanthi rahasia nggawe rahasia kulawarga apa wae lan ndhelikake kasusahan ing njaba lawang, mula ora ana artine. Ora ana…

maca liyane

Babad Ramalan Pati, dening Gabriel García Márquez

Dishonor, ukum sing ora ditulis, pakta kanggo nggawe bisu, ngetung, lan lara amarga kelangan wong sing ditresnani. Kabeh wong ngerti nanging ora ana sing nolak. Mung kanthi lisan, kanggo wong-wong sing pengin ngrungokake, kasunyatane dicritakake saben wektu. Kabeh wong ngerti manawa Santiago Nasar bakal seda, kajaba Santiago dhewe, sing ora ngerti babagan dosa fana sing ditindakake ing paningale wong liya.

Sampeyan saiki bisa tuku Chronicle of a Foretold, novel cekak unik saka Gabriel García Márquez, ing kene:

klik buku

Ing njaba, dening Jesús Carrasco

Aku teka ing tanganku minangka hadiah saka kanca sing apik. Kanca-kanca sing apik ora bakal gagal menehi rekomendasi literatur, sanajan ora cocog karo garis sing sampeyan lakoni ... Bocah cilik mlayu saka prekara, kita ora ngerti persis apa. Sanajan wedi keplayu menyang endi wae, dheweke ngerti ...

maca liyane