Saka Nang, dening Martin Amis

Saka Nang, dening Martin Amis

Sastra minangka cara urip kadhangkala njeblug kanthi karya sing dumunung ing ambang narasi, kronis lan biografi. Lan pungkasane dadi latihan paling tulus saka penulis sing nyampur inspirasi, evocations, kenangan, pengalaman ... Mung apa Martín Amis nawakake kita ing ...

Terus maca

Hildegarda, dening Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Hildegarda, novel kasebut

Kepribadian Hildegarda ngenalake kita babagan legenda legenda. Mung ing kana bisa mitos para suci lan penyihir sing nduweni sesambungan sing padha ing jaman saiki. Amarga dina iki mukjizat kanggo mbalekake wong wuta duwe taktik padha karo mantra sing ...

Terus maca

Escombros, dening Fernando Vallejo

Escombros, dening Fernando Vallejo

Kabeh gampang runtuh. Luwih-luwih, urip kaya ngindhari bledosan umur sing dikendhaleni. Banjur ana puing-puing, sing kenangan penting ora bisa ditemokake ing wektu sing tepat. Amarga kabeh, ora ana memori sing nahan tutul utawa swara nganggo ...

Terus maca

Flame Abadi dening Stephen Crane dening Paul Auster

Flame Abadi dening Stephen Crane

Wild West, minangka synecdoche tanah air Amerika sing dibentuk, nambah imajinasi, idiosyncrasies lan bentuk-bentuke menyang kabeh negara raksasa sing sensitivitas lan kapercayan sing beda babagan meh kabeh. Ora bisa curiga yen ana heterogen sing bakal dibentuk ing negara kaya saiki ...

Terus maca

Nggoleki maneh, dening Juan Gabriel Vásquez

Katon maneh

Ana luwih saka bebaya babagan révolusi saiki. Meh kabeh diimpor kanthi sah keyakinane sapa sing mbuktekake marang wong sing meneng, sanajan bisu kasebut mung amarga kasepen, saka pemusnahan sing kosok balene. Dadi, ana sing pungkasan, dicelupake ing massa, yakin karo gairah ...

Terus maca

Wanita jiwaku, saka Isabel Allende

Wanita jiwaku

Ngerti kanthi cara kanggo sumber inspirasi, Isabel Allende ing karya iki dheweke dadi gibberish eksistensial saka kadewasan ngendi kita kabeh bali menyang apa palsu identitas kita. Soko sing saya alami lan pas wektune, selaras karo wawancara anyar sing ...

Terus maca

Latihan memori, dening Andrea Camilleri

Latihan memori

Sampeyan kepengin weruh yen ora ana penulis sing tugas, apa sing bisa dadi publikasi sing ngganggu, sing boros ing urip, dadi langka kanggo mitomaniak sawise dheweke tilar donya. Nanging uga pendekatan lengkap kanggo wong awam sing bisa uga ora nate maca panulis sing durung suwe kasebut ninggalke adegan ...

Terus maca

Fireproof, dening Javier Moro

Fireproof

New York malah luwih kepincut nalika niliki. Amarga iku salah siji saka sawetara papan sing ora mung njaga pangarepan nanging uga ngluwihi. Apamaneh yen sampeyan bisa nemokake karo kanca-kanca sing apik sing manggon ing saindenging kutha. Ora, NY ora tau nguciwani. Dadi apa…

Terus maca

Wong Irlandia, dening Charles Brandt

Wong Irlandia, dening Brandt

Kanggo nylametake salah sawijining buku apik sing nalika semana wis menang ing Amerika Serikat, nanging ditinggalake kanggo konsumsi Yankee domestik, De Niro melu plot pidana non-fiksi kanggo narik kawigatene kasunyatan sing narik kawigaten jutaan pemirsa . Cast…

Terus maca

Spy lan pengkhianat, dening Ben Macintyre

Buku telik lan pengkhianat

Wiwit diluncurake ing wulan Juni 2019, thriller spionase iki, kanthi dosis gedhe ora mung realisme nanging kasunyatan, kalebu salah sawijining laris paling apik ing genre kasebut. Sampeyan bisa mriksa ing kene Lan kasunyatane sejarawan lan kolumnis Inggris Ben Macintyre spesialis ing biografi sing paling ora umum ...

Terus maca

Ibu, dening Jorge Fernández Díaz

buku-mama-jorge-fernandez-diaz

Tema novel iki nyamar kanthi judhul lagu sing misuwur dening The Clash, "Apa aku kudu tetep utawa aku kudu lunga?" (Apa aku kudu tetep utawa aku kudu lunga?) Amarga konotasi kasebut dadi ragu, kanthi campuran pangarep-arep lan kepastian peteng ora ana sing ngundang sampeyan ...

Terus maca

kesalahan: Ora nyalin