A donya tanpa wong, dening Sandra Newman

A donya tanpa wong, dening Sandra Newman

Saka Margaret Atwood karo serem Handmaid kang Dongeng kanggo Stephen King ing Sleeping Beauties digawe chrysalis ing donya loro. Mung rong conto kanggo nggawe genre fiksi ilmiah sing nggawe feminisme ing sirahe kanggo nyedhaki saka perspektif sing ngganggu. Ning kene …

Terus maca

Karyawan, dening Olga Ravn

Karyawan, Olga Ravn

Kita lelungan adoh banget kanggo nindakake tugas introspeksi mutlak sing digawe ing Olga Ravn. Paradoks sing mung fiksi ilmiah bisa dianggep kanthi kemungkinan transendensi narasi. Wiwit estrangement saka spaceship, dipindhah liwat kosmos ing sawetara simfoni es lair saka bang banget, kita ngerti sawetara ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Ayanta Barilli

Buku dening Ayanta Barilli

Kagolong garis keturunan Sánchez Dragó njamin kontroversi wiwit wiwitan, minangka refleksi saka inersia lan prasangka sing akeh banget. Nanging kita bisa kanthi aman nang sing apa uga njamin iku basis diudani dogma lan consequently nindakake iku mung amarga. Lan mungkin sing njamin pribadine lan…

Terus maca

Buku paling apik Steve Cavanagh

Buku dening Steve Cavanagh

Steve Cavanagh wiwit dadi alternatif kanggo John Banville piyambak ing suspense digawe ing Irlandia. Terjemahan menyang basa Spanyol dudu sing paling cepet nanging judhul wis diwiwiti. Lan resepsi umum plote, gulungan thriller sah, pancen kaget banget. Ora ana…

Terus maca

Fantasi Jerman, dening Philippe Claudel

Fantasi Jerman, Philippe Claudel

Ing intrastories perang nggawe skenario paling noir bisa, kang awakens aromas kaslametané, kekejeman, alienasi lan pangarep-arep remot. Claudel nyipta mozaik crita iki kanthi macem-macem fokus gumantung saka jarak utawa jarak sing ditemokake saben narasi. Narasi singkat kasebut nduweni kaluwihan ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Juan Pedro Cosano

Buku dening Juan Pedro Cosano

Saben fiksi sajarah anyar dening Juan Pedro Cosano minangka petualangan sing nyenengake. Novel kanthi sampurna disetel lan dimuat karo plot dinamis sing ngliwati intrahistorical utawa babad tanpa kelangan kapentingan. Kathah magnetisme kasebut asale saka karakter sing digarisake karo hadiah ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Gustavo Rodríguez

Buku dening Gustavo Rodríguez

Ing prosa saka Peru Gustavo Rodríguez, bubar dianugerahi Penghargaan Novel Alfaguara 2023, kita bisa nemokake kabeh. A kothak Pandora kang, catchall utawa malah bazaar tembung ilang kanggo penyayang bekas. Eksistensialisme saka alegoris menyang alienating. Realisme…

Terus maca

10 buku kanggo nemokake New York

Buku kanggo nemokake NY

Apa sampeyan tau ngimpi ngunjungi Big Apple? Yen mangkono, 10 buku iki minangka cara sing apik kanggo nemokake New York saka omah sampeyan dhewe. Buku-buku nggawe laporan lengkap kanthi informasi babagan papan sing paling apik kanggo dikunjungi ing kutha, diiringi buku liyane sing wis ana ...

Terus maca

Buku paling apik saka Kotaro Isaka

Sastra Jepang tansah mindhah kita antarane sensations Magnetik amarga exoticism saka moralitas wesi digabungake karo avant-garde sing, carane bisa digunakake, katon disruptive, aneh bab sing padha gampang diimpor stereotypes. Kotaro luwih menyang avant-garde. Lan iku…

Terus maca

3 Buku Top Laurie Forest

Laurie Forest Books

Kanthi JK Rowling, fantastis ing feminin wiwit cocog karo penulis gedhe saka genre iki. Lan kaya kabeh sing nggedhekake pandelengan, perkara kasebut entuk kasugihan. Amarga ing pungkasan bedane ora akeh lan kapinteran dudu babagan gender nanging babagan kreatifitas. Dadi…

Terus maca

3 buku paling apik dening Francesc Miralles

Buku dening Francesc Miralles

Antarane karangan, swadaya, novel remaja utawa diwasa. Francesc Miralles minangka factotum sing nuduhake keprihatinan sing dipindhah menyang keragaman cakrawala. Dados kasusastran sadaya wau mujudaken kautaman ingkang pinuji-puji kados langka. Dadi nimbang pilihan sing paling apik saka Francesc Miralles bisa mungkasi ...

Terus maca

Top 3 Buku Lisa Jewell

Buku dening Lisa Jewell

Kasus saka penulis Inggris Lisa Jewell kedadeyan minangka foreshortening liyane mokal ing narasi, saka romantis lan enom kanggo genre noir. Nanging, asil kasebut tekan gema sing ora dikarepke sing pungkasane ngluncurake karir sastra menyang gelombang sing ora nate diduga wiwit diluncurake pisanan ...

Terus maca