juanherranz.com, blog sastra paling apik 2021

20blog penghargaan penghargaan juanherranz.com

Sampeyan ora masalah ngunggahake dhiri. Nanging aku ora bisa mandheg anggone ngirim. Blogku saiki dadi blog literatur paling apik 2021 miturut kontes 20blog ing koran 20 menit. Kaya sing dituduhake dening organisasi kasebut, minangka penghargaan sing paling cocog kanggo ...

maca liyane

Top 3 Roman Polanski Film

Kasus Romawi Polanski bakal mbenerake gagasan yen kutub kasebut narik kawigaten. Amarga kreatifitas sutradara film iki mung bisa dibandhingake karo sisih paling peteng, kanthi karusakan kaya sing nempel ing takdir lan asale saka macem-macem kasus sing bisa ditindakake utawa ...

maca liyane

3 Buku Paling Apik David Orange

Ing tangi saka Javier Castillo, panulis Valencian David Orange nunjukake penjual paling apik anyar saka genre suspense saiki. Ing tembung liyane, thriller sing irama sing ana ing kabeh lan maca kanthi paradoks tekan titik ora bali saka kaca 1 dhewe. Mbok menawa ana masalah ...

maca liyane

3 buku paling apik dening Elizabeth Strout

Kasus Elizabeth Strout katon cedhak karo paradigma perdagangan sing ditemokake kanthi evolusi penting. Crita-crita cilik sing diwiwiti dening akeh wong, crita-crita kasebut disesuaikan karo saben wayahe bocah utawa remaja ... Ing sawetara cara, kesenengan nulis wong-wong sing nate wiwit nulis, ...

maca liyane

Top 3 Film Peter Weir

Kanggo kredit saka sutradara Australia Peter Weir kita temokake sawetara film gedhe sing sayangé wis sprinkled ing cara banget pas wektune. Nglirwakake alasan kenapa Weir ora nganggep luwih akeh arah ing produksi kanthi label pemenang Oscar tartamtu ing pirang-pirang kesempatan. Mungkin iku siji…

maca liyane

Buku paling apik saka Rafael Tarradas Bultó

Tekane Rafael Tarradas ing sastra minangka counterpoint sing menarik kanggo label, yen ora stigma, saka narasi saga kulawarga sing digandhengake karo pena wanita. Perspektif kasebut mbukak ngluwihi María Dueñas utawa Anne Jacobs, kanggo nyebutake rong panulis emblematic sing ana ing…

maca liyane

3 film paling apik saka Alejandro Amenábar

Nggawe arah lan panulisan naskah film sing cocog wis dadi kabecikan sing apik. Nambahake komposisi musik ing pirang-pirang kesempatan minangka demonstrasi kapasitas kreatif sing meh ngina. Pramila filmografi Alejandro Amenabar nawakake macem-macem crita ing wangun fiksi sing paling beda. Saka…

maca liyane

Top 3 Bernhard Schlink Books

Ing profesi utawa dedikasi liyane, sing teka kanthi ora sengaja diwenehi label minangka wiwitan utawa dituduh nglanggar. Buktine manawa literatur mesthi ditampa kanthi terbuka sapa wae sing duwe katrangan menarik nalika nindakake kanthi mbudidaya para panulis sing apik. ...

maca liyane

Kita miwiti ing pungkasan, dening Chris Whitaker

Kadhangkala genre ireng njupuk makna sing wewatesan karo eksistensial. Kasus-kasus kaya Víctor del Arbol, bisa dadi ambane paling abysmal saka introspeksi karakter. Ana kedadeyan sing padha karo penulis iki, Chris Whitacker sing teka karo titik liyane sing ora ana hubungane karo…

maca liyane

kesalahan: Ora nyalin