Buku sing ora bisa dilewati ...

ebooks dianjurake

Ok, judhul iki nyekel. Amarga sing bakal ditemokake ing kene yaiku sawetara buku dening wong sing njaga blog iki. Lan sapa ngerti, bisa uga sampeyan pengin maca sawetara nalika sampeyan lagi… Sampeyan duwe ing kertas lan uga minangka ebook. Sawetara wong liwat editorial kanggo nggunakake nanging ...

Terus maca

Top 3 Colin Farrell Film

Film Colin Farrell

Tanpa dadi aktor paling karismatik ing tataran donya, Colin Farrell lawas apik nggawa solvency buktiaken ing kabeh jinis peran kanggo characterizations mawarni-warni. Perané minangka protagonis ora akeh, nanging ing ngisor lemari saben sutradara sing apik mesthine katon minangka sumber daya kanggo ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Aroa Moreno Durán

Buku dening Aroa Moreno Durán

Penulis saka Madrid, Aroa Moreno Durán, menehi jinis karukunan sing dilebokake ing fiksi sejarah. Utawa paling ora menyang titik hibrida novel pisanan lan paweling kang break sawise Duwe nerbitaké buku non-fiksi utawa puisi liyane. Nanging tugas narasi ora diwatesi ...

Terus maca

Ora ana sing ngerti, dening Tony Gratacós

Ora ana sing ngerti novel

Kasunyatan sing paling mantep ing imajinasi populer digantung saka benang babad resmi. Sejarah mbentuk mata pencaharian nasional lan legenda; kabeh ditempelake ing payung rasa patriotik dina. Nanging kita kabeh bisa ngerteni manawa bakal ana sawetara perkara tartamtu. Amarga epik tansah ...

Terus maca

Buku paling apik saka Alex Beer

Buku dening Alex Beer

Ora ana anagram sing mbenerake jeneng samaran sing penasaran. Daniela Larcher mung bakal nggoleki jeneng sing gampang dieling-eling kanggo nerbitake buku-bukune. Lan iman yen dheweke wis sukses. Nyatane, aku dhewe wis digunakake kanggo nelpon kancaku Alejandro, penggemar bir. Plus…

Terus maca

3 buku paling apik saka Hernán Rivera Letelier

Buku dening Hernán Rivera Letelier

Lanskap sing diklumpukake tandha. More ing kasus panulis. Intine yaiku lanskap Hernán Rivera Leteier nawakake kita sekilas sing ora ana apa-apa saka protagonis sing katon, menehi eksistensi kanggo cuaca sing paling ora karuwan. Terroir dihargai,…

Terus maca

3 buku paling apik saka Michio Kaku

Buku dening Michio Kaku

Sawetara ilmuwan duwe karunia pambocoran. Wong lanang kaya Eduard Punset utawa Michio Kaku dhewe. Ing kasus Punset, luwih akeh babagan aspek umum apa wae, kaya wong orkestra sing apik. Bab Michio Kaku yaiku teori saka formasi sing luwih spesifik ...

Terus maca

Buku paling apik saka Angela Banzas

Buku dening Angela Banzas

Cetha yen genre suspense paling Iberia nempatake plot sing paling ngganggu ing sisih lor semenanjung. Wiwit Dolores Redondo kanggo Mikel Santiago utawa Víctor del Arbol. Kanggo jeneng sawetara sing paling kondhang. Kanthi Ángela Banzas, kecenderungan iki dikonfirmasi, ndeleng alas lor sing godhongé amba utawa…

Terus maca

3 buku paling apik dening Yuval Noah Harari

Buku dening Yuval Noah Harari

Sejarah kasebut minangka ilmu sing miturut omongane uwong uga duwe bagean-bagean elucubration dikonfirmasi maneh kanthi kasunyatan manawa sejarawan kaya Harari wis negesake awake dhewe minangka salah sawijining esaiawan sing paling misuwur babagan muncul lan dalan peradaban kita. Tanpa mangu-mangu penulis iki sing ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Michel Houellebecq

Buku dening Michel Houellebec

Ora ana sing luwih apik tinimbang menehi narasi kontroversial kanggo narik kawigaten lan nggawa luwih akeh pembaca nyedhaki karya sing, pungkasane, bobote emas. Strategi utawa ora, titik kasebut wiwit Michel Thomas nerbitake novel pertamane karo penerbit sing bergengsi nanging…

Terus maca

3 buku paling apik dening Sofia Guadarrama Collado

Buku dening Sofia Guadarrama

Penulis feed ing singularities. Sastra mbutuhake crita-crita sing inovatif kaya sing ditawakake Sofía Guadarrama ing saben novel dheweke. Singularities iki serves kanggo break karo crita flat, rata-rata lan lukewarm. Amarga ngluwihi konvensi, adat lan cathetan liyane sing dibutuhake kanggo…

Terus maca

3 buku paling apik dening Anthony Horowitz

Buku dening Anthony Horowitz

Dadi setya karo tema duwe ganjaran. Lan ing genre polisi bisa uga ora mudhun nanging tansah diserap dening noir saiki, penulis kaya Anthony Horowitz wis macet ing bedhil kanggo nguripake maneh genre suspense polisi sing luwih deduktif. Lan mesthi ing pungkasan ...

Terus maca

kesalahan: Ora nyalin