Shuggie Bain Story dening Douglas Stuart

Crita Shuggie Bain

"Pahlawan yaiku sapa wae sing nindakake kabisane," Romain Roilland pungkasane nuduhake karo kabeh kawicaksanan ing jagad iki. Nanging mung sethithik sing bisa ditindakake bocah kanggo entuk masa kanak-kanak maneh. Amarga kelangan keturunan ora wajar nalika kelangan wong tuwa ...

maca liyane

Kekuwatan Anjing, dening Thomas Savage

Crita dening Thomas Savage lair ing taun 1967 sing saiki bisa ditrapake kanthi pengaruh aneh saka lindhu sing paling ora dikarepake. Ing jaman biyen kayane sejarah ing Amerika Serikat sing jero, saiki ditemokake maneh minangka narasi intim sing kuat, paling ora saka awal, sing mbahas babagan ...

maca liyane

Kebun Binatang Mengele dening Gert Nygardshaug

Minangka wektu sing tepat kanggo sinau babagan rasa penasaran idiomatik kayata "Kebun Binatang Mengele", ukara sing digawe ing basa Portugis Brasil sing nuduhake kekacauan apa wae, kanthi konotasi jahat saka dokter edan sing mungkasi dina pensiun persis ing Brasil. Antarane humor ireng lan asumsi kasar ...

maca liyane

Gelisah Wengi, dening Marieke Lucas Rijneveld

Sing paling ala yaiku kedadeyan sing ora ana wektu. Ora ana wektu sing apik kanggo pamitan awal. Sanajan ngono, kedadeyan sing paling ala, kanthi irama sing ora bisa dingerteni kanthi alesan manungsa sanajan nyoba digandhengake karo sawetara korban jiwa sing bakal menehi hadiah utawa ...

maca liyane

Ngambah Kasepen, dening John Boyne

Nasibe saben panganggit kudu nulis karya sing paling apik sadurunge ninggalake panggung, kanthi mundur saka jagad sastra utawa mati. Crude nanging bener. Amarga mengko, kita nemokake kasus kaya John Boyne, ora bisa nyedhaki anake ...

maca liyane

Ibune Frankstein, dening Almudena Grandes

Aku mesthi ngerti etimologi tembung hysteria dadi penasaran. Amarga asale saka rahim nganggo basa Yunani. Lan kanthi gampang ngetutake asosiasi feminin sing gampang lan njijiki kanthi alam edan. Aleman. Almudena Grandes katon ing novel iki ing psikiatri wanita tartamtu sing ana ...

maca liyane

Sawise Kim, dening Ángeles González Sinde

Pati minangka misteri paling gedhe, enigma paling gedhe sing bisa nggayuh kita yen ndeleng urip minangka novel. Utas sadurunge lan sawise utas temporal dipotong kanggo wong-wong sing ora ragu-ragu, nganalisa kasepen amarga ora bakal nimbang nimbang. Saka iku…

maca liyane

Panganan ing Mangsa, dening Hubert Mingarelli

Buku sintetik ing kabeh aspek, wiwit saka sawetara kaca nganti kalimat cekak. Nanging ora ana sing ora disengaja ing Hubert Mingarelli, kabeh duwe panjelasan ... Kesimpulan bisa dadi gangguan nalika dheweke mahir nggoleki narasi peteng kaya iki. Ora prelu rincian liyane ...

maca liyane