Wong Tuwane sing Jauh, dening Marina Jarre

Novel Wong Tuwane sing Jauh

Ana nalika Eropa lair dadi jagad sing ora nyaman, ing endi bocah-bocah teka ing jagad iki ing antarane nostalgia, mbongkar, misahake lan uga wedi karo wong tuwa. Dina iki perkara kasebut pindhah menyang bagean liya ing planet iki. Pitakonane yaiku kanggo ndeleng ...

maca liyane

Pitu Selasa, dening El Chojin

Saben crita butuh rong bagean supaya bisa nemokake jinis sintesis, yaiku babagan kerangka kerja apa wae sing mlebu ing wilayah mimik emosi. Ora masalah nyorot jinis narasi kaping pindho ing ngarepe wong pisanan. Amarga uga ...

maca liyane

Ilang, dening Alberto Fuguet

Ana kalane basa ngiringi crita kanthi entheng banget. Amarga nggoleki wong sing ilang ora mbutuhake lirik utawa artefis. Ketrampilan narasi nggawe dalan kanggo reuni pribadi minangka komposisi verisimilitude lan jarak supaya bisa nyedhaki kabeh ...

maca liyane

Beda, dening Eloy Moreno

Pangaturan sing apik sajrone maca, saiki ditemokake harmoni narasi tartamtu antara Eloy Moreno lan Albert Espinosa. Amarga kalorone nggambar novel kanthi cap keasliane sajrone stridensi urip lan simfoni pungkasan sing ora dikarepake sing paling apik. Bakal kaya ngono, nalika ...

maca liyane

Randha, dening José Saramago

Panulis hebat kayata Saramago yaiku para penulis sing tetep nindakake kerjane saiki. Amarga nalika sawijining karya ngemot manungsa sing distilasi dadi alkimia sastra, sublimasi eksistensi kasebut bisa ditindakake. Topik transendensi saka warisan seni utawa sastra banjur relevan banget ...

maca liyane

Violeta, dening Isabel Allende

Ing tangan penulis kaya Isabel Allende, sejarah entuk karya iki kanggo nyedhaki piwulang sing kebak piwulang. Apa piwulang kasebut bener utawa ora bener, amarga yen mbaleni kesalahan, kita dadi efisien maneh. Nanging hei ... Ana kedadeyan sing padha karo narator fiksi sejarah. Amarga akeh sing maca ...

maca liyane

Kekuwatan Anjing, dening Thomas Savage

Crita dening Thomas Savage lair ing taun 1967 sing saiki bisa ditrapake kanthi pengaruh aneh saka lindhu sing paling ora dikarepake. Ing jaman biyen kayane sejarah ing Amerika Serikat sing jero, saiki ditemokake maneh minangka narasi intim sing kuat, paling ora saka awal, sing mbahas babagan ...

maca liyane