Nggolek Masalah, dening Walter Mosley

Novel nggoleki masalah Mosley

Kanggo masalah sing ora. Luwih-luwih yen ana ing jagading wong mati amarga kasunyatane. Wong-wong sing ora duwe warisan nandhang sangsara ing wiwitan kekuwatan kanggo njaga status quo. Mbela jinis wong iki dadi pengacara setan. Nanging apa Mosley ...

Terus maca

Bocah wadon maca, dening Manuel Rivas

Bocah wadon sing maca, Manuel Rivas

Sawetara sasi sawise katon ing Galician, kita uga bisa seneng crita cilik iki gedhe ing Spanyol. Ngerti rasa Manuel Rivas amarga ngempet intrahistorical (lan nganti saiki disentuh pena malah anekdot), kita ngerti yen kita ngadhepi salah sawijining plot sing setya lan…

Terus maca

Ora ana wong ing bumi iki, dening Victor del Arbol

Ora ana wong ing bumi iki, dening Victor del Arbol

Perangko Víctor del Árbol njupuk entitas dhewe amarga narasi sing ngliwati genre noir kanggo nggayuh relevansi sing luwih gedhe menyang ekstrem sing paling ora dikarepke. Amarga jiwa-jiwa sing disiksa sing manggon ing plot-plot pangripta iki nyedhak marang kedadeyan-kedadeyan urip kaya-kaya rusak dening kahanan. Karakter…

Terus maca

Kabeh bakal dadi luwih apik Almudena Grandes

Kabeh bakal dadi luwih apik, Almudena Grandes

Gambar ing uchronies utawa dystopias kanggo nyedhiyani sesanti sosiologis. A sumber banget umum ing sastra. Saka Aldous Huxley nganti George Orwell, minangka referensi sing paling dikenal ing abad kaping XNUMX sing nuduhake kanthi tepat menyang jagad sing ngintip jinis kediktatoran liyane, sing dikubur ngluwihi politik sing ketat. …

Terus maca

Pemuda kaping pindho, dening Juan Venegas

novel remaja kapindho

Time travel freaks kula metu minangka bantahan. Amarga iki minangka titik wiwitan fiksi ilmiah lengkap sing asring dadi liya. Kepengin sing ora bisa ngluwihi wektu, nostalgia babagan apa sing kita lakoni lan penyesalan kanggo keputusan sing salah. Apa…

Terus maca

Forgotten Bones, dening Douglas Preston lan Lee Child

Balung Lali, Preston lan Bocah

Wild West lan Gold Rush. Nalika Amerika Serikat sing isih enom berkembang ing arah kulon, para pencari rejeki uga nggawe ekspedisi dhewe ing pertengahan abad kaping-XNUMX. Lampu lan bayangan kanggo petualang kabeh jinis kanggo nelukake wilayah liar. Wild utamane ing…

Terus maca

Lair saka Ora Ana Wanita, dening Franck Bouysse

Lair ora ana wong wadon

Gesang Yesus Kristus minangka crita sing ngganggu pisanan saka ide manungsa sing digagas "sihir". Mung ana karakter ing kahanan sing luwih anomali. Luwih elek tinimbang ora duwe kewarganegaraan yaiku ora duwe kewarganegaraan. Makhluk teka ing donya ditandhani dening takdir saka uprooting, saka…

Terus maca

Pentinge jeneng sampeyan, dening Clara Peñalver

Pentinge jeneng sampeyan, Clara Peñalver

Novel suspense Clara Peñalver durung diwatesi ing saga sing ora ana pungkasan. Bab kasebut katon luwih maju menyang lampu kilat kreatif sing ndadékaké siji crita. Lan bab kasebut duwe kaluwihan amarga siji nggawe monsters lan antagonis lan banjur lali yen dheweke dadi ...

Terus maca

Arsitek, dening Melania G. Mazzucco

arsitek

Crita sing nggumunake Plautilla Bricci, arsitek wanita modern pisanan, ing Roma abad kaping 1624. Ing sawijining dina ing taun XNUMX, ana bapak sing nggawa putriné menyang pantai Santa Severa kanggo ndeleng sisa-sisa makhluk chimerical, paus sing terdampar. Bapake, Giovanni Briccio, diarani Briccio, ...

Terus maca

Immaculate White, dening Noelia Lorenzo Pino

Putih tanpa noda, Noelia Lorenzo

Crita-crita sing fokus ing komunitas cilik ing pojok jagad iki wis nggugah rasa prihatin babagan sing ora dingerteni. Saka hippies nganti sekte, komunitas ing njaba wong akeh duwe magnetisme sing aneh. Utamane yen katon ing alienasi antarane mediocrities sing dileksanakake, ...

Terus maca

Nunggu banjir Dolores Redondo

Nunggu banjir Dolores Redondo

Saka kabut lembab ing Baztán nganti Hurricane Katrina ing New Orleans. Badai cilik utawa gedhe sing katon nggawa, ing antarane awan ireng, jinis magnetisme listrik liyane saka ala. Udan krasa adem ayem, prahara gedhe njedhul kaya angin sing kawitan bisik...

Terus maca

Grand Hotel Europa, dening Ilja Leonard Pfeijffer

Novel Grand Hotel Eropah

Ing prakara iki saka hotels minangka pengungsi saka kasunyatan saka estrangement paling jero saka nyaman sing tau ndadekake ngarep, Aku tansah elinga Oscar Sipán guide kanggo hotel nemokke. Kamar hotel ing ngendi karakter sing meh ora duwe wektu kanggo manggoni papan kasebut lan memedi ...

Terus maca