Ing mangsa panas, dening Karl Ove Knausgård

Ing mangsa panas, dening Karl Ove Knausgard

Crita urip ing evolusi siklus musim kasebut nandhani mlebu lan metu saka adegan saben wong. Ing jaman biyen, lair ing mangsa adhem dadi tantangan kanggo urip. Dina iki meh ora ana anekdot sing jelas, amarga upaya Karl Ove Knausgard ...

maca liyane

Jantung Triana, dening Pajtim Statovci

Babagan lingkungan Triana sing populer lan uga liris ora bisa ditindakake. Sanajan judhul nuduhake bab sing padha. Nyatane, Pajtim Statovci lawas sing apik uga ora nganggep kebetulan kaya ngono. Atine Triana nuduhake prekara sing beda banget, organ sing bisa diowahi, makhluk sing, ...

maca liyane

Aku bakal dhewekan lan tanpa pesta, dening Sara Barquinero

Pancen angel golek swara anyar sing ngomong babagan katresnan sing didhasarake ing vitalisme, kanthi filsafat, kanthi transgensi saka tutul kulit utawa uga saka orgasme. Lan prakara kasebut minangka tantangan narasi sing penting ing endi panulis utawa panulis sing tugas bisa nduduhake, yen ora ...

maca liyane

Kulawarga Martin, dening David Foenkinos

Minangka nyamar minangka sejarah rutin, kita wis ngerti manawa David Foenkinos ora seneng karo tata cara utawa hubungan antar kulawarga kanggo nggoleki rahasia utawa sisih peteng. Amarga panganggit Prancis sing misuwur ing saindenging jagad iki luwih saka ahli bedah huruf lan ...

maca liyane

3 buku paling apik dening Emil Cioran

Ora ana pesimis sing yakin yen tekan 84, kaya Cioran. Aku ngandhani iki amarga ana tekad kanggo negesake penulis iki minangka nihilist rekalitrant sing negativitas lan wedi karo urip arupa wujud lan substansi narasi sing sejajar karo ukuman urip. ...

maca liyane

3 buku paling apik dening Juan Carlos Onetti

Juan Carlos Onetti sing ora bisa dibakar, bebarengan karo Mario Benedetti lan Eduardo Galeano, nggawe triumvirate literatur saka Uruguay sing umum nganti Olimpiade huruf ing basa Spanyol. Amarga ing antarane telu kasebut kalebu kabeh, kabeh jinis ing prosa, ayat utawa ing tabel. Sanajan saben wong nawakake ...

maca liyane

Urip sawayah-wayah, dening Juan José Millás

Ing kapinteran Juan José Millás ditemokake wis ana ing judhul saben buku anyar. Ing kalodhangan iki, "Urip kala-kala" katon nuduhake fragmentasi wektu kita, kanggo owah-owahan pemandangan antarane rasa seneng lan sedhih, kanggo kenangan sing nggawe film sing bisa ...

maca liyane

kesalahan: Ora nyalin