Tinta Sympathetic, dening Patrick Modiano

tinta simpatik Patrick Modiano

Ing utang inexhaustible kanggo abad kaping XNUMX. Wektu sing tambah akeh crita sing apik nalika kita pindhah ing wektu, Modiano nuntun kita liwat plot sing nggawe maneh gagasan nostalgia babagan ephemeral. Ing idea saka jejak sing bisa ditindakake, utawa…

Terus maca

The Island of the Lost Tree, dening Elif Shafak

Novel The Island of the Lost Tree

Saben wit ana wohe. Saka wit apel kanthi godaan kuna, cukup kanggo mbuwang kita metu saka swarga, menyang wit anjir umum kanthi woh-wohan sing ora umum diisi simbolisme antarane erotis lan suci, gumantung saka cara sampeyan ndeleng lan, ing ndhuwur kabeh, gumantung saka sapa sing nyawang... Crita ing …

Terus maca

3 buku paling apik dening Juan Carlos Onetti

Buku dening Juan Carlos Onetti

Juan Carlos Onetti sing ora bisa dibakar, bebarengan karo Mario Benedetti lan Eduardo Galeano, nggawe triumvirate literatur saka Uruguay sing umum nganti Olimpiade huruf ing basa Spanyol. Amarga ing antarane telu kasebut kalebu kabeh, kabeh jinis ing prosa, ayat utawa ing tabel. Sanajan saben wong nawakake ...

Terus maca

Ing mangsa panas, dening Karl Ove Knausgård

Ing mangsa panas, dening Karl Ove Knausgard

Crita urip ing evolusi siklus musim kasebut nandhani mlebu lan metu saka adegan saben wong. Ing jaman biyen, lair ing mangsa adhem dadi tantangan kanggo urip. Dina iki meh ora ana anekdot sing jelas, amarga upaya Karl Ove Knausgard ...

Terus maca

Jantung Triana, dening Pajtim Statovci

Novel Ati Triana

Babagan lingkungan Triana sing populer lan uga liris ora bisa ditindakake. Sanajan judhul nuduhake bab sing padha. Nyatane, Pajtim Statovci lawas sing apik uga ora nganggep kebetulan kaya ngono. Atine Triana nuduhake prekara sing beda banget, organ sing bisa diowahi, makhluk sing, ...

Terus maca

Aku bakal dhewekan lan tanpa pesta, dening Sara Barquinero

Aku bakal dhewekan lan tanpa pesta, dening Sara Barquinero

Pancen angel golek swara anyar sing ngomong babagan katresnan sing didhasarake ing vitalisme, kanthi filsafat, kanthi transgensi saka tutul kulit utawa uga saka orgasme. Lan prakara kasebut minangka tantangan narasi sing penting ing endi panulis utawa panulis sing tugas bisa nduduhake, yen ora ...

Terus maca

Kulawarga Martin, dening David Foenkinos

Kulawarga Martin saka Foenkinos

Minangka nyamar minangka sejarah rutin, kita wis ngerti manawa David Foenkinos ora seneng karo tata cara utawa hubungan antar kulawarga kanggo nggoleki rahasia utawa sisih peteng. Amarga panganggit Prancis sing misuwur ing saindenging jagad iki luwih saka ahli bedah huruf lan ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Emil Cioran

Ora ana pesimis sing yakin yen tekan 84, kaya Cioran. Aku ngandhani iki amarga ana tekad kanggo negesake penulis iki minangka nihilist rekalitrant sing negativitas lan wedi karo urip arupa wujud lan substansi narasi sing sejajar karo ukuman urip. ...

Terus maca

Buku sing kudu diwaca sadurunge mati

Buku paling apik ing sajarah

Apa judhul rada pretentious luwih apik tinimbang iki? Sadurunge mati, ya, mung sawetara jam sadurunge ngrungokake, sampeyan bakal njupuk dhaptar buku penting lan nyabrang sing paling laris dening Belén Esteban sing nutup bunder maca urip sampeyan… lan guyon getih) Ora kurang ...

Terus maca

Urip sawayah-wayah, dening Juan José Millás

Aku Book urip ing kaping

Ing kapinteran Juan José Millás ditemokake wis ana ing judhul saben buku anyar. Ing kalodhangan iki, "Urip kala-kala" katon nuduhake fragmentasi wektu kita, kanggo owah-owahan pemandangan antarane rasa seneng lan sedhih, kanggo kenangan sing nggawe film sing bisa ...

Terus maca

Menyang Kaendahan, dening David Foenkinos

buku-kanggo-kaendahan

Ngomong babagan Foenkinos yaiku nyedhaki salah sawijining penulis dhasar narasi saiki, kanthi pangowahan generasi sing nuduhake literatur klasik sajrone abad wiwit saiki, narator sing nggambarake intrahistory abad kaping XNUMX sing ana ing antarane individualisme lan alienasi minangka konflik prinsip ...

Terus maca