Pati Murat Idrissi, dening Tommy Wieringa

Pati Murat Idrissi

Panulis Walanda Tommy Wieringa menehi crita nyata babagan bocah-bocah cilik ing abad kaping XNUMX. Wong umur apa wae kanggo golek masa depan sing ditolak. Gagasan lawas babagan wates minangka omong kosong pungkasan, nalika ana sing bisa nolak hak ...

maca liyane

3 buku paling apik saka Charles Bukowski

Sugeng rawuh ing jagad Bukowski, penulis sing ora sopan, penulis buku visceral sing nyebar empedu ing kabeh wilayah masyarakat (ngapunten yen aku terlalu "visual"). Ngluwihi nyedhaki jenius iki kanthi nggoleki Internet kaya «Charles Bukowski frasa »kanggo mbalekake sesanti ...

maca liyane

Pungkasan musim, dening Ignacio Martínez de Pisón

Antarane Martínez de Pisón lan Manuel Vilas ana keterlibatan literatur tinimbang ketepakan generasi. Iki minangka prekara sing nyoto esensi literatur tumrap cakrawala penting sing arang ditemokake ing narasi saiki. Apa sing dakkerteni, bisa uga kedadeyan penculikan ing taun 80-an, ...

maca liyane

Sedulurku, dening Alfonso Reis Cabral

Ikatan getih sing padha ing dhuwur wit kulawarga bisa nyuda nganti klelep. Kainisme minangka urutan dina kanggo warisan, kanggo gegayuhan utawa drengki sing nyebar yen duwe memori. Sadulur ora mesthi ateges pangerten lan getaran sing apik. ...

maca liyane

3 buku John Fante paling apik

Bukowski inspirasi lan ngluwari matur nuwun kanggo mentor khusus iki. John Fante wis ngerti babagan penulis legendaris ing Amerika sing kontradiksi paling gedhe ing pertengahan abad kaping XNUMX. Dikotomi ing antarane cara Amerika sing subur ing makmur lan bayangan sosial politik; marang…

maca liyane

3 buku paling apik dening Patricio pron

Kanthi jeneng sing gampang dielingi babagan musike, musik Argentina Patricio Pron duwe tujuan dadi panulis referensi ing abad kaping XNUMX iki. Master crita ing generasi kondusif lan subur kanggo sintesis narasi iki, kaya sing dituduhake dening Samanta Schweblin Argentina utawa Oscar Sipán amarga ...

maca liyane

Claus lan Lucas, dening Agota Kristof

Kadhangkala kahanan kasebut konspirasi kanggo nggawe sing unik amarga ora nyaman utawa nandhang kasusahan. Ing kasus Agota Kristof, kabeh dadi siji, mula dheweke ora nulis volume telung novel nganggo basa asing sing nampa dheweke mlayu saka Hongaria anyar sing diterbitake kanthi rahasia ...

maca liyane

Candela, dening Juan del Val

Kanthi novel sadurunge "Katon goroh" kanthi nada otobiografi (nanging pancen winates ing urip), Juan del Val nggawe kritik lan uga blunder ing sektor sing beda banget, ngluwihi literatur sing ketat. Nanging prekara liya yaiku babagan ekstrim sing wis dicethakake cukup ing ...

maca liyane

kesalahan: Ora nyalin