Lembah Haunting, dening Anna Wiener

Buku Lembah Haunting

Kita kabeh pengin grombolan hipsters lan geeks liyane saka Lembah Silicon. Klompok anak bapak sing ngumumake sistem ekonomi anyar kanggo kepentingan kabeh lan berorientasi kanggo masarakat kesejahteraan. Enjingipun jagad teknologi anyar kanthi mupangate ...

maca liyane

Totoan, dening Philipp Blom

Panganggone tembung "game" kanthi jelas wujud sesanti ing jagad kita minangka prekara sing ora nyata. Amarga kabeh iku game, kita dadi pedunung sawetara panggonan ing kene lan mulane ora bisa njupuk tindakan serius. Mung, sayang, etimologi ...

maca liyane

Musim semi ekstremadura, dening Julio Llamazares

Ana panulis sing kedadeyan ing jagad iki duwe irama sing beda-beda, dawane gelombang sing beda banget karo kesan lan persepsi frekuensi sing tekane. Julio Llamazares iku saka pengadilan narator sing kanthi nyata bisa ngalami realisme lirik yen dheweke ...

maca liyane

Iklan sing

Saka Lazarillo de Tormes, kita ora nemokake buku anonim sing luwih minat tinimbang buku iki. Amarga perkara kasebut disesuaikan karo kahanan jagad sing nyebabake kita kabeh nganggo dasi piiiiii (yaiku endhog utawa ovarium). Kanthi pandemi ngamuk ing kabeh level, papat ...

maca liyane

Ancaman Paling Mbebayani, dening Michael T. Osterholm

Buku sunnat sing pisanan ngelingake babagan krisis virus corona. Buku iki, ditulis dening salah sawijining ahli epidemiologi sing misuwur ing saindenging jagad, ngantisipasi pandemi sing nyerang planet kasebut kanthi langkah-langkah. Edisi sing dianyari iki kalebu prolog sing ana krisis ...

maca liyane

Gua Cyclops, dening Arturo Pérez Reverte

Aporisme anyar tuwuh kaya jamur ing Twitter, kanthi panas sing sengit banget para sengit; utawa saka cathetan sing ditliti babagan papan sing paling padhang. Ing sisih liya jaringan sosial iki, kita nemokake pengunjung digital sing terhormat kaya Arturo Pérez Reverte. Mbok nalika ora pas, ...

maca liyane