The Law of Innocence, dening Michael Connelly

The law of innocence, novel

Michael Connelly dudu penulis sing ngalahake grumbulan nalika nerangake plot. Ing sumber sumber daya lan imajinasi sing ora bisa ditemtokake, presisi ngubungake kabeh karo efisiensi pancing-lan-loop saka kaca pisanan. Kali ini kita balik bareng...

maca liyane

Jeneng-jeneng sing dipinjam, dening Alexis Ravelo

Nulis novel kejahatan Alexis Ravelo nindakake perkara sing luwih canggih utawa jero. Iku ora babagan nemokake pembunuh utawa ngrasakake morbiditas kejahatan sing aneh. Paling ora minangka inti siji. Iki minangka kapasitas narasi sing bisa dibandhingake karo Víctor del Arbol sing tansah setya ...

maca liyane

Pancing wuta, dening Antonio Flórez Lagez

Kanggo wong awam kayane kita ndeleng pelabuhan laut ing pirang-pirang panggonan minangka bebas bea kanggo pangiriman obat gedhe. Akeh legenda lan kasunyatan. Yaiku, padha karo persentase kejang saka total kedatangan sing pungkasane beredar. Amarga ya, ...

maca liyane

Panyebab mendesak, dening Paula Leonor Rodríguez

Nukleus tengah sing plot ditenun minangka evolusi sing mbebayani ing antarane kasempatan sing wis ditemtokake lan kasempatan sing paling mutlak sing bisa ngowahi kabeh. Gagasan sing menarik kanggo nyipta novel ing antarane noir lan suspense sing nggawe awak koyo ketepakan, ...

maca liyane

Omah Swara, dening Donato Carrisi

Donato Carrisi sing lawas mesthi seneng banget karo hibrida ing antarane enigma lan kejahatan, jinis genre misteri sing pungkasane rame kaya noir lengkap. Kesalahan kasebut mesthi sukses nalika bisa nggabungake sing paling apik kanggo saben bagean. Lan mesthine, nalika ana godhong ...

maca liyane

Sirna Adèle Bedeau, dening Graeme Macrae Burnet

Novel ireng kaya sing aneh. Kadurjanan pungkasan sing mbaka sethithik yaiku ngenalake kita menyang psyche polisi lan tersangka minangka jaringan sing mbingungake sing nggabungake eksistensi kalorone. Sedane Adèle, wanita sing janji ora kasembadan katon kaya cakrawala ...

maca liyane