Tari lan geni, dening Daniel Saldaña

Tari lan geni

Reuni bisa dadi pait minangka kesempatan kapindho ing katresnan. Kanca-kanca lawas ngupaya ngolehake papan sing ora ana maneh kanggo nindakake perkara sing ora ana maneh. Ora kanggo apa wae, mung amarga ing jero dheweke ora kepenak, nanging mung golek ...

maca liyane

Crita konyol, dening Luis Landero

Akun saben crita katresnan sing dikapitalisasi, saiki utawa adoh, bisa uga ora beda-beda ing aspek romantis. Amarga novel romantis transenden, kaya sing dakkandhakake karo genre jambon, nyritakake babagan perasaan sing ora bisa ditindakake amarga kahanan sosial, amarga ...

maca liyane

Aja ngilangi mahkota sampeyan, dening Yannick Haenel

Kita ngujo wayahe sing apik banget nalika ana wong sing munggah saka awu kanggo nggawe bayangan sing gedhe banget. Keyakinan tumrap pinemu karo makna urip kasebut nduweni kabecikan saka epos. Luwih-luwih nalika gawan saka kekalahan numpuk ing siji kaya ...

maca liyane

Pitu Selasa, dening El Chojin

Saben crita butuh rong bagean supaya bisa nemokake jinis sintesis, yaiku babagan kerangka kerja apa wae sing mlebu ing wilayah mimik emosi. Ora masalah nyorot jinis narasi kaping pindho ing ngarepe wong pisanan. Amarga uga ...

maca liyane

Jantung Triana, dening Pajtim Statovci

Babagan lingkungan Triana sing populer lan uga liris ora bisa ditindakake. Sanajan judhul nuduhake bab sing padha. Nyatane, Pajtim Statovci lawas sing apik uga ora nganggep kebetulan kaya ngono. Atine Triana nuduhake prekara sing beda banget, organ sing bisa diowahi, makhluk sing, ...

maca liyane

Domain asu ajag, dening Javier Marías

Minangka wektu sing tepat kanggo mbalekake debut salah sawijining panulis Spanyol paling anyar, Javier Marías. Amarga iki carane narator tunas ditemokake karo kabeh universitas kreatif ing ngarep. Maca maneh kanthi istimewa sing nyritakake babagan swarane narator dhewe. Lan uga amarga ...

maca liyane

Escombros, dening Fernando Vallejo

Kabeh gampang runtuh. Luwih-luwih, urip kaya ngindhari bledosan umur sing dikendhaleni. Banjur ana puing-puing, sing kenangan penting ora bisa ditemokake ing wektu sing tepat. Amarga kabeh, ora ana memori sing nahan tutul utawa swara nganggo ...

maca liyane

Beda, dening Eloy Moreno

Afinando en la lectura, actualmente se descubre una cierta sintonía narrativa entre Eloy Moreno y Albert Espinosa. Porque ambos trazan sus novelas con ese sello de lo auténtico en torno a las estridencias del vivir y sus insospechadas sinfonías finales de lo más fascinante. Sería algo así como que, mientras …

maca liyane