Bewilderment, dening Richard Powers

Novel Bewilderment, Richard Powers

Donya ora cocog lan mula kebingungan (nuwun lelucon). Dystopia wis nyedhak amarga utopia mesthi adoh banget kanggo peradaban kaya kita sing mundhak kanthi cepet nalika identitas umum saya suda. Individualisme iku bawaan kanggo dadi. ...

maca liyane

Bocah Lanang Anake ing Akhir Dunia, dening CA Fletcher

Fiksi pasca-apokaliptik mesthi nyebabake aspek dobel sing bisa dirusak kabeh lan ngarep-arep lair maneh. Ing kasus iki, Fletcher uga narik sketsa khas sing njlentrehake kepiye nalika tekan titik aneh ing ngendi para korban sing tanggung jawab mbangun maneh jagad ...

maca liyane

Ninggalake Jagad, dening Rumaan Alam

Mlayu menyang Long Island ora nate adoh banget. Sampeyan bisa dadi kauntungan yen mung nyoba ngilangi stres sawise pirang-pirang minggu ing perang ing New York City; nanging iku rencana sing ala yen pungkasane dunya, kiamat utawa ...

maca liyane

Cedhak ... Menteri Masa Depan, Kim Stanley Robinson

Saka Menteri Cinta George Orwell nganti Menteri Wektu, seri anyar sing menang ing TVE. Pitakonane yaiku nggandhengake kementerian karo aspek dystopian, futuristik lan titik sing ala ... Bakal dadi masalah para menteri sing nggawe tugas-tugas peteng sing ditugasake ing tas kulit ...

maca liyane

Keluwen, dening Asa Ericsdotter

Keunggulan sing nyenengake yaiku dystopias sing bisa dadi. Amarga pendekatan dystopian mesthi nduweni komponen sosiologis sing gedhe. Kabeh padha entuk orde anyar kanthi upaya pambrontakan lan rasa wedi. Saka George Orwell menyang Margaret Atwood akeh panulis hebat ...

maca liyane

Oryx and Crake, dening Margaret Atwood

Penerbitan karya fiksi ilmiah sing sugestif ora ana crita anyar sing bisa menehi bayangan antarane dystopian lan post-apokaliptik sing cocog karo jaman. Mung Margaret Atwood dudu panulis fiksi ilmiah biasa. Kanggo dheweke, skenario kasebut ngiringi ide-ide liyane ...

maca liyane

The Anomaly, dening Hervé Le Tellier

Penerbangan minangka lahan (utawa luwih becik langit) sing dibudidayakake kanggo spekulasi fiksi ilmiah jus. Siji-sijine mung kudu ngelingi mitos Segitiga Bermuda, sing nuli nguntal kapal kaya pejuang, utawa para langolier Stephen King sing ngrusak bumi...

maca liyane

Dheweke bakal klelep nangis ibune, dening Johannes Anyuru

Fiksi ilmiah kadhang ora kaya ngono. Lan uga menarik nalika nerangake sumber, pementasan utawa alesan sing gampang. Kanggo panulis Johannes Anyuru, mlebu novel kasebut kanthi semangat eksplorasi sing khas kondhisi minangka pujangga gabungan, ide kasebut yaiku njupuk maneh ...

maca liyane

kesalahan: Ora nyalin