Quartet, dening Soledad Puértolas

Buku crita cekak "Cuarteto", Soledad Puértolas

Bunder kasebut sampurna, lelungan ora bali, tanpa wates pungkasane ditutup. Alun-alun kasebut luwih setya karo urip nyata. Geometri isih cedhak karo kesempurnaan sing dipengini nanging ing pungkasan dina kanthi sudut lan ujung sing ora bisa diendhani. Soledad Puértolas nggawa kita menyang kuartet iki, ...

maca liyane

Nyekel langit, dening Cixin Liu

Aku bubar maca manawa big bang bisa uga dudu wiwitane nanging pungkasane. Kanthi mekaten kita bakal nemokake akurasi simfoni pungkasan Alam Semesta. Pitakon kanggo panulis fiksi ilmiah sing hebat ing sembarang umur yaiku ndeleng watesan alesan ...

maca liyane

Ayo nganggo dina Jumuah ireng, dening Nana Kwame Adjei-Brenyah

Wiwit saiki nganti tanggal pungkasan, saben dina anyar bakal dadi kesempatan anyar kanggo ngrasakake konsumsi sing ora perlu lan sing nyepelekake. Kabeh masalah label malah wektu kita minangka tawaran. Intine yaiku Nana Kwame Adjei-Brenyah (bisa uga mengko dheweke bakal mutusake nelpon awake dhewe kanthi simbol, ...

maca liyane

Ganti nyawa, dening Xavier Sardà

Buku crita cekak sing apik kaya sing wis diringkeske Xavier Sardà ing kene ora nate nesu. Sing paling apik babagan buku crita cekak yaiku benang meh ora motif sing jelas banget. Amarga kita bisa nyipta struktur gratis miturut kabijakan kita. Katon kaya iki, meh kabeh ...

maca liyane

3 buku paling apik dening Alberto Chimal

Ana sing teka ing literatur cekak lan tetep. Nasib penulis crita cekak yaiku yen Dante ora nate nemoni dalane saka neraka. Lan ing kana Dante tetep ing sisih siji lan Chimal ing sisihane, kaya-kaya kepincut karo limbo aneh sing ...

maca liyane

Rusak ing Edge Galaxy, dening Etgar Keret

Spesialisasi ing ringkes kasebut, kayata akeh juru dongeng hebat saiki, kayata Samanta Schweblin, sing bisa ditemokake kanthi nada tartamtu, Etgar Keret sing apik banget nyedhiyakake akeh crita sing ngganggu sing biasane dadi alur cerita kreatif ing mangsa ngarep. Owahi subyek,…

maca liyane

Kutha uap, dening Carlos Ruiz Zafón

Ora ana gunane kanggo mikir babagan apa sing isih bakal dikandhani Carlos Ruiz Zafón. Pira karakter sing tetep bisu lan pirang-pirang petualangan anyar sing isih ana ing limbo aneh kasebut, kaya-kaya ilang ing antarane rak kuburan buku. Kanthi seneng manawa ana sing ilang ing antarane koridor ...

maca liyane