Buku paling apik dening Marc-Uwe Kling

Buku dening Marc Uwe Kling

Bab Kling dudu fiksi ilmiah kanggo kepentingane. Ing kasus penulis iki, iku luwih dystopian minangka parodi, satir lan undhangan kanggo kritik utawa malah revolusi. Soko sing bisa kedadeyan yen tingkat narcotization kesadaran sosial saiki ora dimediasi. …

Terus maca

Top 3 Buku Dot Hutchison

Buku dening Dot Hutchison

Penulis sing campuran sampurna karo sing JD Barker saged suspense paling maddening ing kaping, diencerke ing panelusuran kanggo pancing paling enom ing liyane ... Amarga thriller lan crita detektif wis banjir kabeh. Ora ana genre utawa plot sing dilindhungi kanggo wacan diwasa. Lan kita sing nate maca…

Terus maca

3 buku paling apik dening Antonio Cabanas

Buku Antonio Cabanas

Ing sawetara pameran buku terpencil ing Zaragoza aku ketemu Antonio Cabanas ing salah sawijining booth ing toko buku tengah ing kuthaku. Lan iku, amarga kita mesthi ora ijol-ijolan obrolan. Panjenenganipun ing sudhut tondo asto buku lan kula nindakake apa aku bisa ing sisih liyane. Yen ana apa-apa ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Ragnar Jónasson

Buku Ragnar Jónasson

Kanthi Ragnar Jónasson, kita bakal duwe dhaptar literatur ireng sing sampurna sing teka saka sisih paling adoh ing jagad Nordik. Kaloro liyane yaiku Arnaldur Indridason lan Auður Ava Ólafsdóttir. Katelu teka saka Islandia sing bentuke kapal sing kayane layar antarane segara Norwegia lan Atlantik Lor. ...

Terus maca

3 Buku Paling Apik Janne Teller

Buku dening Janne Teller

Janne Teller Denmark minangka salah sawijining panulis Guadianesque. Nanging yen wis disetel karo novel saiki, kita nemokake manawa kabeh iki mung masalah keasliane, saka telusuran plot kanthi bobot lan alasan sing cukup kanggo mbusak siji saka tugas liyane sing ing kasus dheweke malah tekan ...

Terus maca

10 penulis Chile paling apik

Penulis Chili paling apik

Liyane saka vena gedhe narasi ing Spanyol bebarengan karo Meksiko utawa Argentina. Saka Chili, kita entuk akeh penulis sing nampilake bibliografi tanah air kanthi pirang-pirang karat. Iki mung bisa kedadeyan ing negara sing kebak kontras geografis. Saka ara-ara samun Atacama sing nggumunake, bisa ngrembaka…

Terus maca

3 buku paling apik saka Graziella Moreno

Buku dening Graziella Moreno

Antarane ukara lan ukara, Graziella Moreno noda nganggo tinta ireng saka profesi sastra. Plot suspense sing dijlentrehake nalika nyedhaki John Grisham minangka pasangan liyane saka genre sing beda-beda. Versatility saka perlu kanggo pour kabeh limo uneg-uneg menyang narasi. The…

Terus maca

Buku paling apik Nicolas Mathieu

Buku dening Nicolas Mathieu

Ana luwih akeh kelip-kelip tunggal ing fiksi Prancis saiki tinimbang sing ditawakake David Foenkinos. Iku bakal dadi bab sing generasi X tansah soko menarik kanggo kontribusi minangka generasi pungkasan germinated ing analogi lan dikirim menyang bayangan saka harvest dhewe, tanpa mediasi digawe ing tampilan. …

Terus maca

Buku paling apik saka Ruth Ozeki

Buku dening Ruth Ozeki

Antarane Margaret Atwood lan Ruth Ozeki, sastra Kanada saiki dadi universal lan nyebar ing kabeh jinis genre lan avant-garde. Ing kasus Ruth Ozeki, jejak narasi dheweke njeblug kanthi sensasi mbingungake saka kritikus sing kayane ora bisa nemokake dheweke, sing ora gampang dingerteni ...

Terus maca

Top 10 Writers Inggris

panulis Inggris paling apik

Ngomong babagan penulis Inggris sing paling apik, wong Welsh sing paling apik, wong Skotlandia sing paling apik lan sing paling apik saka Irlandia Lor bakal mbutuhake 4 entri independen sing, yen Inggris melu, bisa digawe luwih gampang, ngluwihi bisa padudon antarane bangsa sing mbentuk kerajaan kasebut. . Kok luwih…

Terus maca

3 buku paling apik Desy Icardi

Buku dening Desy Icardi

Babagan babagan panulis Italia Desy Icardi yaiku metaliterature. Jejer plot kasebut ngubengi kasunyatan sastra lan pakaryan nulis minangka bab sing meh gaib. Soko sing mung bisa dijlentrehake katon saka macem-macem pesawat sing ndhukung, lan pungkasane nglengkapi, gagasan apa tegese nyritakake ...

Terus maca

10 panulis Italia paling apik

Penulis Italia paling apik

Genre miturut genre ana simetri tartamtu antarane sastra Italia lan Spanyol. Iki bakal dadi barang Mediterania sing dienggo bareng, saka idiosyncrasy sing ditiru ing loro-lorone pesisir paling kulon ing Mare Nostrum. Persamaan kasebut luwih dingerteni saka abad kaping XNUMX ing simbiosis budaya ...

Terus maca