3 film paling apik dening Miguel Herrán

film dening Miguel Herran

Sepupuku 😉 minangka panemuan wong sing goyangake dhasar dagang. Legenda digawe kanggo mitos nalika ora dikarepke ngganggu, owah-owahan nasib, titik balik ..., soko sing ora disangka-sangka ngalihake dalan urip. Miguel Herrán ora ngarahake aktor nanging…

Terus maca

3 film paling apik saka Javier Gutierrez

Film Javier Gutierrez

Aku ora ngerti apa sing Javier Gutierrez duwe, nanging dheweke mesthi bisa ngyakinake sampeyan ing peran apa wae. Mesthine, dheweke ora gagah sing nutupi kekurangane interpretasi kanthi gampang manthuk menyang kamera sing mbingungake penonton sing tugas. Ing Javier ora ana ...

Terus maca

Top 3 Film Edward Norton

film edward norton

Kanca Edward Norton yaiku kanvas kosong sing nunggu rekreasi paling apik. Jinis sing bisa mimikri sing paling nggumunake saka penampilan sing kawitan. Nyatane, ing sawetara film sing paling relevan dheweke wiwit dadi wong kantor abu-abu sing mboko sithik ...

Terus maca

Top 3 Film Harrison Ford

film harrison ford

Dina iki kita ngunjungi salah sawijining aktor sing wis ngancani urip sawetara generasi. Loro-lorone kanggo senioritas lan kanggo macem-macem cathetan. A heartthrob kanthi katrampilan akting sing cukup kanggo nggawe dheweke bunglon kasebut bisa nindakake aksi sing paling ora dikendhaleni uga ketegangan sing paling santai utawa ...

Terus maca

Top 3 film Nicolas Cage

Film Nicolas Cage

Prasangka bisa dadi penasaran banget. Kadhang-kadhang malah teka mengko. Amarga sadurunge aku ngerti yen kancaku Nico iku ponakane Francis Ford Coppola, dheweke katon kaya wong lanang sing sejatine, aktor sing beda-beda sing mbela awake dhewe, nalika taun 80-an ing film kanthi tema sing beda banget. Paradoks saka…

Terus maca

3 film Christian Bale paling apik

film christian bale

Tanpa eccentricities lintang seluloid gedhe liyane (utawa sabenere thanks kanggo iku), Christian Bale kelakon dadi aktor malleable kanggo kabeh jinis interpretasi. Mung kanthi cara iki bisa dingerteni yen dadi kapten trilogi sing bisa stigmatize "The Dark Knight", Nanging, Bale durung ...

Terus maca

Boss. Ambisi lan Madness ing Netflix

The Boss, film Netflix

Aitana Sánchez Gijón tansah duwe apa-apa. Aku mung ndeleng film iki lan aku weruh sing padha njaga sing aku ora ngerti apa karisma sing dadi antarane peparingé fisik lan soko ngluwihi pandelengan. Dheweke diiringi menyang sisih liya saka dering dening Cumelén Sanz sing ora dingerteni. Aktris sing ...

Terus maca

3 film paling apik saka Christoph Waltz

Christoph Waltz Films

Ana keanggunan sing ala ing pagelaran Christoph Waltz. Lan kanca kita Quentin Tarantino ngerti carane ndeteksi langsung, kanggo kamulyan luwih saka aktor tunggal iki. Sembarang pemandangan njupuk dimensi anyar ing tangane ing sembarang pretense saka tension psikologis. Kanthi Waltz, suspense utawa thriller ditetepake maneh. Amarga…

Terus maca

Top 3 Film Tim Robbins

film tim robbins

Sawetara mlaku-mlaku sing bisa nularake emosi sing bisa dirasakake kaya Tim Robbins sing wicaksana. Temtu salah sawijining aktor sing paling nyengkuyung basa nonverbal ditrapake ing seni pertunjukan. Kasepen dening Tim Robbins sing diiringi gerakan sing cocog bisa ngomong luwih akeh ...

Terus maca

Top 3 Film Matthew McConaughey

film Matthew McConaughey

Muga-muga Matthew McConaughey (aku bakal ngakoni yen aku kudu nyalin jenenge saka Google), ora ana cara liya kajaba nuduhake dheweke minangka wong sing paling begja ing donya kanggo mbintangi Interstellar, film fiksi ilmiah sing bisa menehi pukulan kanggo film gedhe Kubrick "2001, Odyssey...

Terus maca

Top 3 Colin Farrell Film

Film Colin Farrell

Tanpa dadi aktor paling karismatik ing tataran donya, Colin Farrell lawas apik nggawa solvency buktiaken ing kabeh jinis peran kanggo characterizations mawarni-warni. Perané minangka protagonis ora akeh, nanging ing ngisor lemari saben sutradara sing apik mesthine katon minangka sumber daya kanggo ...

Terus maca

Top 3 Film Ryan Gosling

film ryan gosling

Kanca Ryan radiates melankolis malah minangka kelip-kelip salah siji mesem. Iki kaya sing katon ing layar kaya sing kedadeyan ing kasus Johnny Depp nanging pirang. Gosling ngerti carane nangani pesona kasebut kanthi sampurna, magnetisme sing bisa ngadhepi bebaya dadi typecast ing peran romantis nanging ...

Terus maca