Ing Langit Langit, dening Mark Sullivan

langit-langit-langit-langit

Ing katresnan lan perang kabeh diijini. Lan aja nganti ujar manawa kalorone papan dununge ... Mung pendekatan kasebut lan uga dijupuk saka crita sejatine sing bisa nyebabake Mark T. Sullivan adoh saka jinis misteri lan rasa suspense sing biyen dheweke pindhah ...

maca liyane

Elang ing Badai, dening Ben Kane

Seri Eagles of Roma rampung karo cicilan kaping telu iki. Panganggit Kenyan Ben Kane mulane nutup komposisi fiksi sejarah paling anyar sing ditrapake kanggo aspek sing paling perang. Jaman saiki wilayah kasebut mbela utawa tilase getih dikalahake liwat ... ...

maca liyane

1982, dening Sergio Olguín

Breaking karo sing wis digawe iku ora gampang. Nindakake babagan rencana kulawarga iku luwih akeh. Pedro sengit karo karir militer, yaiku para leluhure. Ing rong puluh taun, bocah kasebut luwih fokus marang bidang pemikiran, lan milih ilmu ...

maca liyane

Omah Abjad, dening Jussi Adler Olsen

Kanthi warna perang, penulis novel iki menehi crita unik, cedhak karo genre noir penulis, lan diterbitake kanthi label sing beda-beda wiwit diterbitake pisanan ing taun 1997. Plot sing dimaksud yaiku babagan mabur loro pilot Inggris ing ...

maca liyane

Raine ing wektu, dening Alejandro Parisi

Ing sawetara kesempatan liyane, aku wis ngomong babagan katresnan sing ora bisa dikandhakake, khusus kanggo kajian The Book of Parables, dening Olov Enquist. Ing prekara iki, kita uga nemokake dosis gedhe saka katresnan sing pareng sing dianggep moral lan alami sing ekstrim, kaya umume sing dingerteni. ...

maca liyane

Gendera ing mist, dening Javier Reverte

Perang kita. Isih ngenteni tumindak kontraksi, politik lan sastra. Perang sipil pindhah kaping pirang-pirang menyang literatur Spanyol. Lan ora bakal nate nyebabake perspektif anyar, pendekatan sing beda. Gendera ing pedhut yaiku, crita babagan Perang Sipil ...

maca liyane