3 buku CJ Tudor paling apik

Buku CJ Tudor

Genre horor biasane dadi bolongan banyu kanggo panulis kabeh jinis genre satelit sing kala-kala nylempitake narasi hell lan peteng sing ana ing antarane kita. Dadi kasus kaya saka CJ Tudor Inggris utawa American JD Barker (singkatan kaya ...

maca liyane

3 buku Edgar Allan Poe paling apik

Ing panulis tartamtu, sampeyan ora nate ngerti pungkasane kasunyatan lan legenda diwiwiti. Edgar Allan Poe minangka panulis ipat-ipat klasik. Dikutuk dudu ing istilah snobbish sing saiki, nanging ing makna jero jiwane dipimpin dening hell liwat alkohol lan ...

maca liyane

4 buku vampir paling apik

Bram Stoker bisa dianggep dadi bapak saka genre vampir. Nanging sing sejatine yaiku transmutasi Count Dracula sing wis ana minangka asal saka karya kasebut mbedakake penulis kasebut. Pungkasane, bisa dianggep Dracula dhewe kanthi ora langsung nggunakake Stoker kanggo ...

maca liyane

5 buku zombie paling apik

Nalika taun 90an lan dina Minggu esuk, zombie ing awan padha urip bareng karo para pendhudhuk awal sing pertama. Lan ora ana kedadeyan apa-apa, saben wong terus mlaku kaya ora bisa ndeleng siji liyane (bisa uga amarga masarakat religius ora duwe otak ...

maca liyane

3 buku Anne Rice paling apik

Anne Rice minangka panulis tunggal, bola-bali dadi penjual paling larang ing jagad nanging mesthi kena munggah emosi sing ana gandhengane karo spiritualitas lan pengaruh sing nyata tumrap karyane. Ing urip sing sibuk, kanthi tataran sing beda ing njeron lan njaba agama, Beras wis malih dadi kebutuhan batin. ...

maca liyane

Novel medeni paling apik

Teror minangka ruang literatur ditandhani karo band subgenre sing ora bisa ditemokake, ing antarane antarane fiksi ilmiah, fiksi ilmiah lan kriminal. Lan ora bakal dadi masalah sing ora ana gandhengane. Amarga ing pirang-pirang aspek, Sejarah manungsa minangka sejarah wedi. ...

maca liyane

Aturan getih, saka Stephen King

Kemasan papat novel cekak kanthi payung kreatif sing padha wis suwe banget a Stephen King yen ora ana crita liyane sing kanggo nutupi wektu gained kanggo dimensi papat utawa setan piyambak, ngatur sabisa dheweke karo bayangan kepunjulen. Aku ngomong apa ...

maca liyane

Trap kaping enem, dening JD Barker

Genre horor saiki nemokake khotbah sing paling efisien ing JD Barker. Amarga ing tampilan pertama noir genre, kita pungkasane nemokake ing trilogi sing ditutup kanthi jebakan kaping enem iki, volume digawe dadi thriller investigasi sing diselidiki yaiku setan dhewe. Amarga…

maca liyane