3 buku basket paling apik

Buku Basket

Ing kene, server minangka salah sawijining wong sing, nalika isih cilik, tetep turu kanggo nonton game NBA sing dikomentari dening Ramón Trecet. Iku dina Michael Jordan, saka Magic Johnson, saka Stockton lan tukang pos Malon, saka bad boys Philadelphia, saka Dennis Rodman lan extravagances, saka ...

maca liyane

5 buku bal-balan paling apik

Aku wis ujar luwih saka sepisan yen perkara kasebut ora nate bola-bali, paling ora kanthi minimal sih. Nanging, nalika umurku 10 utawa 11 taun, aku ngerti manawa bal-balan lan sastra uga bisa duwe papan rapat. ...

maca liyane

Udhara Crita Michael Jordan dening David Halberstam

Kanthi "penghormatan" Netflix kanggo wong sing dadi lan dadi olahragawan paling akeh ing jagad iki, Michael Jordan, sing dadi kekagumane nalika isih cilik (kanthi mitos nalika bocah isih cilik) nemokake manawa lakune wektu ora karuan, utamane karo kenangan . Sensasi ...

maca liyane

Ing ngisor gelung, dening Pau Gasol

Ana sawijining wektu nalika ngulu kabeh game NBA sing disiarake Ramón Trecet dina Setu bengi kanggo TVE. Bisa uga durung ana jaringan pribadi ... Banjur mikir yen sawetara wong Spanyol bakal nganggo cincin juara kaya guyon ...

maca liyane

Bakat Alami, dening Ross Raisin

Ora luwih becik yen ngupayakake kekarepane wong liya. Yen sampeyan ngalami risiko ngrasakake godaan mbebayani ndalang kaya sing diarepake wong liya, luwih-luwih saka sapa sejatine sampeyan utawa butuhake, sampeyan bakal nemoni bebaya. Tuladhane ...

maca liyane

Nine Palsu, dening Philip Kerr

Ing slang bal-balan isih ana istilah sing menehi saran ing antarane kesel hackney lan tendhangan menyang kamus. Yen kita nganalisa istilah "salah sangang palsu", ngluwihi tegese ing tataran suket, kita bakal nemokake dikotomi sing ora ana tandhingane ing sastra lan uga ing filosofis. Abstrak saka ...

maca liyane

Pamit, Vicente Calderón, dening Patricia Cazón

Ayo dadi realistis. Yen ana kaunggulan klub mitos ing Spanyol, yaiku Atlético de Madrid. Mitos kasebut digawe saka kemenangan nglawan kasusahan lan neraka sawise musim gugur. Iki minangka siji-sijine cara kanggo nggayuh kamulyan lan gegayuhane: mitos. ...

maca liyane