3 buku paling apik saka Agatha Christie

Buku saka Agatha Christie

Ana pikiran istimewa sing bisa nggawe ewu siji plot kanthi misteri sing cocog tanpa rusak utawa rusak. Sampeyan ora bisa dibantah yen dituduhake Agatha Christie minangka ratu saka genre detektif, sing banjur dadi novel kejahatan, thriller lan liya-liyane. Dheweke piyambak, lan tanpa bantuan gedhe saka kabeh ...

maca liyane

3 buku paling apik dening Carlos Ruiz Zafón

1964 - 2020 (Salah sawijining panulis laris paling gedhe wis ninggalke kita. Bisa uga panulis Spanyol sing paling akeh maca sawise Cervantes, bisa uga kanthi ijin Pérez Reverte) Muncul pangarang minangka laris ing jagad biasane ora dadi kembang sedina. Carlos Ruiz Zafón, kaya wong liya, ...

maca liyane

Aja oleh Ken Follett

Kayane Ken Follett sadurunge fiksi sejarah gedhe wis bali. Lan iki minangka flashback sing nyelehake kita ing taun 90an. Wektu sing cocog kanggo kita sing wis umure ora bisa dipikirake. Lan mulane kita sing wis maca Ken Follet sadurunge ...

maca liyane

Miss Merkel. Kasus pensiunan kanselir

Sampeyan ora bakal ngerti kanthi cara iki kanggo wong-wong sing ninggalake politik aktif. Ing Spanyol asring kedadeyan yen mantan presiden, mantan menteri lan klompok pensiunan pimpinan liyane pungkasane njabat kantor sing paling ora diduga ing perusahaan gedhe. Nanging Jerman pancen beda. Ana…

maca liyane

Omah Swara, dening Donato Carrisi

Donato Carrisi sing lawas mesthi seneng banget karo hibrida ing antarane enigma lan kejahatan, jinis genre misteri sing pungkasane rame kaya noir lengkap. Kesalahan kasebut mesthi sukses nalika bisa nggabungake sing paling apik kanggo saben bagean. Lan mesthine, nalika ana godhong ...

maca liyane

Kostum sing nggegirisi, dening Elia Barcelona

Sampeyan kudu seneng banget yen bisa nggawe reissue liwat lawang ngarep, kanthi rencana pujian sing populer. Lan Elia Barceló nggunakake kostum dheweke sing apik banget kanggo nyenengake masarakat sing maca ing ngarep, kanthi kepengin ngrampungake plot sing digawe ing Barcelona. Lan sejatine plot iki asale saka mutiara sing cocog ...

maca liyane

Miss Marte, dening Manuel Jabois

Aku kudu ngakoni yen aku nate melu simpati karo Miss saka Soria. Kayane musim panas '93, kaya nalika novel iki diwiwiti. Intine yaiku aku ora ngerti luwih akeh babagan dheweke utawa luwih becik dheweke ora pengin ngerti luwih akeh babagan aku. Bisa…

maca liyane

Wong sing Dadi Sherlock Holmes, saka Prairie Maksimum

Panulis sing misuwur (lan nalika main piano nalika dheweke mati) Joseph Gelinek bali maneh wiwit abad kaping XNUMX lan wektu iki nggunakake jeneng samaran Máximo Pradera kanggo menehi novel babagan pamisahan pribadine lan kekacoan sing ana sing mbingungake, kayata. ..

maca liyane