Lair saka Ora Ana Wanita, dening Franck Bouysse

Lair ora ana wong wadon

Gesang Yesus Kristus minangka crita sing ngganggu pisanan saka ide manungsa sing digagas "sihir". Mung ana karakter ing kahanan sing luwih anomali. Luwih elek tinimbang ora duwe kewarganegaraan yaiku ora duwe kewarganegaraan. Makhluk teka ing donya ditandhani dening takdir saka uprooting, saka…

Terus maca

Jaran Trojan 12. Betlehem

Belen. Jaran Trojan 12

Don Juan José Benítez ngerti carane mbuwang pisto kaya wong liya. Seri Trojan Horse dheweke pantes dadi intelijen unggul ing inti, wujud, lan pemasaran. Kasunyatan lan fiksi nggawe rantai sing ora bisa dipisahake kanthi saben cicilan kaya tarian DNA sing menehi tandha nasib giliran. Y…

Terus maca

3 buku paling apik saka Agatha Christie

Buku saka Agatha Christie

Ana pikiran istimewa sing bisa nggawe ewu siji plot kanthi misteri sing cocog tanpa rusak utawa rusak. Sampeyan ora bisa dibantah yen dituduhake Agatha Christie minangka ratu saka genre detektif, sing banjur dadi novel kejahatan, thriller lan liya-liyane. Dheweke piyambak, lan tanpa bantuan gedhe saka kabeh ...

Terus maca

The Alaska Sanders Affair dening Joel Dicker

The Alaska Sanders Affair dening Joel Dicker

Ing seri Harry Quebert, ditutup karo kasus Alaska Sanders iki, ana imbangan diabolical, dilema (Aku ngerti sing utamané kanggo penulis piyambak). Amarga ing telung buku kasebut, plot kasus sing bakal diselidiki bebarengan karo visi penulis, Marcus Goldman, sing…

Terus maca

Tinta Sympathetic, dening Patrick Modiano

tinta simpatik Patrick Modiano

Ing utang inexhaustible kanggo abad kaping XNUMX. Wektu sing tambah akeh crita sing apik nalika kita pindhah ing wektu, Modiano nuntun kita liwat plot sing nggawe maneh gagasan nostalgia babagan ephemeral. Ing idea saka jejak sing bisa ditindakake, utawa…

Terus maca

Novel misteri paling apik

novel misteri paling apik

Genre misteri iku paling intrinsik kanggo sastra sing bisa dibayangke. Amarga novel minangka novel, enigmatic minangka basis plot digawe suwe ing meh kabeh narasi. Apamaneh, yen salah sawijining novel pertama sing paling misuwur yaiku crita sing apik ing kode ...

Terus maca

5 buku paling apik dening Matilde Asensi

Buku Matilde Asensi

Penulis paling laris ing Spanyol yaiku Matilde Asensi. Swara anyar lan kuat kaya sing saka Dolores Redondo Dheweke nyedhaki papan kehormatan penulis Alicante iki, nanging isih adoh banget kanggo nggayuh. Ing karir dawa, perdagangan lan nomer maca ...

Terus maca

The Sign of the Cross dening Glenn Cooper

The Sign of the Cross dening Glenn Cooper

Wis suwe aku ora nemoni crita babagan stigma Kristen sing tansah nuduhake gaib minangka memori atavistik saka wong-wong sing dipilih dening Gusti Allah. Dadi prelu nuduhake plot iki yen dina iki nemokake kasus anyar babagan kesucian improvisasi, pilihan ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Julián Sánchez

panulis-julián-sanchez-romero

Bisa nemokake apa sing kedadeyan ing sangisore teken ing game basket mbutuhake konsentrasi lan katrampilan sing dibutuhake kanggo nemokake tangan sing kena lengen lawan lan dudu bal. Utawa sing masang lintasan mudhun bal sing ora valid ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Carlos Ruiz Zafón

Buku dening Carlos Ruiz Zafón

Mbalik ing taun 2020, salah sawijining panulis paling gedhe babagan substansi lan wujud wis ninggalake kita. Penulis sing ngyakinake para kritikus lan entuk pangenalan populer paralel sing diterjemahake dadi paling laris kanggo kabeh novele. Bisa uga panulis Spanyol sing paling akeh diwaca sawise Cervantes, bisa uga kanthi ijin saka…

Terus maca

5 buku paling apik saka Javier Sierra

Buku saka Javier Sierra

Ngomong babagan Javier Sierra Iku tegese ngetik fenomena laris digawe ing Spanyol. Penulis saka Teruel iki wis dadi buku laris ing Spanyol lan ing saindenging jagad. kabeh buku saka Javier Sierra dheweke nawakake tagihan khas karya misteri gedhe, kanthi nyenengake ...

Terus maca