Saka Nang, dening Martin Amis

Sastra minangka cara urip kadhangkala njeblug kanthi karya sing dumunung ing ambang narasi, kronis lan biografi. Lan pungkasane dadi latihan paling tulus saka penulis sing nyampur inspirasi, evocations, kenangan, pengalaman ... Martin Amis nawakake kita ing buku iki sing ngemot metalliterature digawe urip lan argumentasi saka pengamat tansah transenden sing saben writer.

Martin Amis njelajah pengalaman urip, evokes wong penting kanggo wong lan nggambarake nulis minangka seni marang lan nggawe raos crita. Apa kita ngadhepi sawetara kenangan fiksi? Ngadhepi novel adhedhasar episode saka urip dhewe? Ngadhepi karangan bab daya sastra? Sadurunge review karir sastra lan urip? Proyek ambisi iki, ditulis tanpa jaring lan tanpa watesan, kabeh iki lan sawetara perkara liyane.

Telung tokoh dhasar kanggo penulis minangka pribadi lan minangka penulis parade liwat kaca kasebut: mentor Saul ing ngisor ing taun pungkasan urip, kanca lan kanca saka akeh petualangan Christopher Hitchens ngadhepi pati awal, lan sepi, sullen lan sarwa Philip Larkin kang puisi tansah ngiringi Amis. Penulis liyane uga katon, kalebu Rama Kingsley, lan uga adhine sing seda banget awal amarga masalah alkohol, lan hubungan cinta setan saka muda, lan urip kulawarga karo bojo lan putri, Inggris lan Amerika Serikat, terorisme, anti-Semitism lan utamane tembung, sastra ...

Ditulis ing tangi - lan minangka ngatasi - saka pengalaman, sadurunge dheweke mlebu memorialisme, saka njero iku buku sing uwal confinement gampang, jenis pengalaman sastra total. A kudu kanggo sapa wae sing tresna karya Amis lan buku indispensable kanggo sapa waé sing kasengsem ing kemungkinan nggawe paling sastra, memori lan urip.

Sampeyan saiki bisa tuku buku «Saka ing», dening Martín Amis, kene:

KLIK BUKU
tarif pos

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.

kesalahan: Ora nyalin