Daya saka asu, saka Thomas Savage

novel The Power of the Dog Thomas Savage

Sejarah babagan Thomas Savage lair ing 1967 sing saiki teka kanggo kita karo virulence aneh saka lindhu paling ora dikarepke. Ing jaman biyen, bisa uga katon kaya sejarah Amerika Serikat sing jero, saiki ditemokake maneh minangka narasi intim sing kuat, paling ora saka wiwitan, sing nyinaoni babagan apa ...

Terus maca

kesalahan: Ora nyalin