Kekuwatan Anjing, dening Thomas Savage

novel Kekuwatan Anjing anggitane Thomas Savage

Crita dening Thomas Savage lair ing taun 1967 sing saiki bisa ditrapake kanthi pengaruh aneh saka lindhu sing paling ora dikarepake. Ing jaman biyen kayane sejarah ing Amerika Serikat sing jero, saiki ditemokake maneh minangka narasi intim sing kuat, paling ora saka awal, sing mbahas babagan ...

maca liyane