Pak Wilder lan aku dening Jonathan Coe

Novel Mr. Wlider and I

Kanggo nggoleki crita sing nyritakake alam semesta sing kedadeyan ing hubungan manungsa sing anyar, Jonathan Coe, kanggo bageane, nyritakake babagan rincian sing paling introspektif. Mesthine, Coe ora bisa nglirwakake regane rinci sing dikontekstualake kanthi deskripsi sing paling lengkap. Saka…

maca liyane

Tari lan geni, dening Daniel Saldaña

Reuni bisa dadi pait minangka kesempatan kapindho ing katresnan. Kanca-kanca lawas ngupaya ngolehake papan sing ora ana maneh kanggo nindakake perkara sing ora ana maneh. Ora kanggo apa wae, mung amarga ing jero dheweke ora kepenak, nanging mung golek ...

maca liyane

Wong Tuwane sing Jauh, dening Marina Jarre

Ana nalika Eropa lair dadi jagad sing ora nyaman, ing endi bocah-bocah teka ing jagad iki ing antarane nostalgia, mbongkar, misahake lan uga wedi karo wong tuwa. Dina iki perkara kasebut pindhah menyang bagean liya ing planet iki. Pitakonane yaiku kanggo ndeleng ...

maca liyane

Pitu Selasa, dening El Chojin

Saben crita butuh rong bagean supaya bisa nemokake jinis sintesis, yaiku babagan kerangka kerja apa wae sing mlebu ing wilayah mimik emosi. Ora masalah nyorot jinis narasi kaping pindho ing ngarepe wong pisanan. Amarga uga ...

maca liyane

Ilang, dening Alberto Fuguet

Ana kalane basa ngiringi crita kanthi entheng banget. Amarga nggoleki wong sing ilang ora mbutuhake lirik utawa artefis. Ketrampilan narasi nggawe dalan kanggo reuni pribadi minangka komposisi verisimilitude lan jarak supaya bisa nyedhaki kabeh ...

maca liyane

Beda, dening Eloy Moreno

Fine-tuning ing maca, saiki harmoni narasi tartamtu ditemokaké antarane Eloy Moreno lan Albert Espinosa. Amarga loro-lorone nglacak novel kasebut kanthi prangko keasliane babagan stridencies urip lan simfoni pungkasan sing ora diduga sing paling nggumunake. Bakal kaya ngono, nalika ...

maca liyane

Randha, dening José Saramago

Panulis hebat kayata Saramago yaiku para penulis sing tetep nindakake kerjane saiki. Amarga nalika sawijining karya ngemot manungsa sing distilasi dadi alkimia sastra, sublimasi eksistensi kasebut bisa ditindakake. Topik transendensi saka warisan seni utawa sastra banjur relevan banget ...

maca liyane

kesalahan: Ora nyalin