3 Novel Sejarah Paling Dhuwur Ken Follett

Ing wektu aku nulis entri ing buku paling apik dening Ken Follett. Lan kasunyatane, kanthi rasa nglawan arus, aku pungkasane nyetel telung plot gedhe sing ngalihake tampilan umum karya-karya sing paling misuwur saka panulis Welsh ing jaman saiki. Nanging kanthi…

Terus maca

3 buku paling apik saka Ildefonso Falcones

panulis-ildefonso-falcones

Maksim lan ukara sing populer kudu dipikirake kanthi mandhiri, babagan aspek apa wae sing ditrapake. Aku ngomong iki amarga apa sing luwih angel dipertahankan tinimbang tekane bakal nyedhiyakake kasus Ildefonso Falcones. Dheweke teka, tekan puncak lan, sanajan angel njaga perhatian ...

Terus maca

5 buku paling apik dening Matilde Asensi

Buku Matilde Asensi

Penulis paling laris ing Spanyol yaiku Matilde Asensi. Swara anyar lan kuat kaya sing saka Dolores Redondo Dheweke nyedhaki papan kehormatan penulis Alicante iki, nanging isih adoh banget kanggo nggayuh. Ing karir dawa, perdagangan lan nomer maca ...

Terus maca

3 buku Robert Graves paling apik

Buku Robert Graves

Minangka asil maca buku Sixteen Trees of the Somme, dening Larss Mytting, aku nuwuhake partisipasi Robert Graves ing perang sing kedadeyan ing wilayah Prancis ing Somme, ing kana ana luwih saka sayuta prajurit tiwas lan ing sing duwe…

Terus maca

Javier Negrete 3 buku paling apik

Buku Javier Negrete

Nulis kanthi ngerteni kanyatan babagan aspek-aspek sing mesthi ndadekake kekaguman ing antarane para pamaca, kayata genre fiksi sejarah, wis menehi wewenang lan solvitas tumrap perkara narasi kasebut. Lan Javier Negrete, lulusan Filologi Klasik, njupuk kauntungan saka ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Bernard Cornwell

Bernard Cornwell Buku

Anak yatim piatu saka wong tuwa wiwit cilik banget, Bernard Cornwell bisa diarani prototipe panulis sing digawe dhewe. Sanajan luwih praktis tinimbang nimbang-nimbang romantis. Sejatine dheweke dadi panulis amarga ora ana kabegjan nalika pindhah menyang Amerika Serikat, menehi pasrah ...

Terus maca

3 buku Hilary Mantel paling apik

taplak meja panulis-hilary

Sawise sawetara literatur mangu-mangu ing antarane genre sing beda karo fiksi sejarah lan genre romantis saiki (jinis narasi jambon), Hilary Mantel wis dadi penulis sejarah gabungan. Ing payung jinis iki, wis bisa menang rong penghargaan ing rong kesempatan ...

Terus maca

3 buku paling apik saka Santiago Posteguillo

Buku dening Santiago Posteguillo

Bisa uga panulis novel sejarah Spanyol paling asli yaiku Santiago Posteguillo. Ing bukune, kita nemokake narasi sejarah murni, nanging kita uga bisa seneng proposal sing ngluwihi kasunyatan sejarah kanggo nyinaoni sejarah pamikiran utawa seni utawa sastra. Orisinalitas…

Terus maca

3 buku paling apik dening José Luis Corral

Buku dening Jose Luis Corral

Nalika sejarawan mutusake nulis novel sejarah, argumen kasebut nganti pungkasan. Iki minangka kasus José Luis Corral, sawijining panulis Aragon sing nyerah banget marang jinis fiksi sejarah, lan diganti karo publikasi sing asipat murni informatif minangka sarjana sing apik ing wilayah kasebut. Lingkungan…

Terus maca

3 buku paling apik dening Umberto Eco

Buku Umberto Eco

Mung semiologis gigih sing bisa nulis rong novel kayata Foucault's Pendulum utawa The Island of the Day Sadurunge lan ora bakal ilang ing upaya kasebut. Umberto Eco ngerti banget babagan komunikasi lan simbol ing sejarah kamanungsan, dheweke pungkasane nyebarke kawicaksanan ing endi wae ing ...

Terus maca

Wong Tuwane sing Jauh, dening Marina Jarre

Novel Wong Tuwane sing Jauh

Ana nalika Eropa lair dadi jagad sing ora nyaman, ing endi bocah-bocah teka ing jagad iki ing antarane nostalgia, mbongkar, misahake lan uga wedi karo wong tuwa. Dina iki perkara kasebut pindhah menyang bagean liya ing planet iki. Pitakonane yaiku kanggo ndeleng ...

Terus maca

kesalahan: Ora nyalin