Wong Tuwane sing Jauh, dening Marina Jarre

Novel Wong Tuwane sing Jauh

Ana nalika Eropa lair dadi jagad sing ora nyaman, ing endi bocah-bocah teka ing jagad iki ing antarane nostalgia, mbongkar, misahake lan uga wedi karo wong tuwa. Dina iki perkara kasebut pindhah menyang bagean liya ing planet iki. Pitakonane yaiku kanggo ndeleng ...

maca liyane

Hildegarda, dening Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Kepribadian Hildegarda ngenalake kita babagan legenda legenda. Mung ing kana bisa mitos para suci lan penyihir sing nduweni sesambungan sing padha ing jaman saiki. Amarga dina iki mukjizat kanggo mbalekake wong wuta duwe taktik padha karo mantra sing ...

maca liyane

Hukum Serigala, dening Stefano de Bellis

Bakal nganti Luperca, serigala sing nyusu Romulus lan Remus. Intine yaiku legenda sing ora bisa dibantah cocog banget dadi bagean saka visi Kekaisaran Romawi minangka budaya sing bisa mlebu nanging teratur, kanthi naluri kanggo urip lan uga tetep. Amarga ora ana peradaban liyane ...

maca liyane

3 buku paling apik dening Luis Zueco

Aku ketemu karo Luis Zueco ing torrid lan Zaragoza 23 April sawetara taun kepungkur. Pamaca sing linglung ngliwati Paseo Independencia ing pirang-pirang buku sing dipamerake nalika Dina Saint George sing sumringah. Sawetara njaluk teken kaku, lan liyane uga ndeleng saka sisih liyane yen ...

maca liyane

Violeta, dening Isabel Allende

Ing tangan penulis kaya Isabel Allende, sejarah entuk karya iki kanggo nyedhaki piwulang sing kebak piwulang. Apa piwulang kasebut bener utawa ora bener, amarga yen mbaleni kesalahan, kita dadi efisien maneh. Nanging hei ... Ana kedadeyan sing padha karo narator fiksi sejarah. Amarga akeh sing maca ...

maca liyane

Madonna nganggo Jaket Wulu dening Sabahattin Ali

Turki minangka panemuan hebat saka seri pasty ing jaman saiki. Melodrama Amerika Selatan wis menehi crita saben dinane kanggo Turki paling Eropa. Ora novel iki arep dibukak, nanging ana sing menehi inspirasi babagan alur kasebut. Liyane wektu sing beda nanging dilema sing padha ...

maca liyane

Kebangkitan Bid'ah, dening Robert Harris

Ana mesthi teka nalika saben narator fiksi sejarah pungkasane ngrampungake thriller saiki kanthi rasa tambah tambah amarga kahanane wektu sing adoh banget. Robert Harris ora bakal dadi pengecualian. Ing masyarakat sing iman lan dogma ngilangi ...

maca liyane