DNA diktator, dening Miguel Pita

buku-the-dna-diktator

Kabeh sing ana lan tumindak kita bisa uga wis ditulis. Ora amarga aku duwe esoterik, utawa liya-liyane. Kosok baline. Buku iki ngandhani babagan Ilmu sing ditrapake kanggo kasunyatan. Piye wae, skrip gesang kita ...

maca liyane