3 Buku Paling Top Paul Preston

Paul Preston Buku

Kaya sing asring diandharake ing antarane jocular lan true, jejere kamus makna Hispanism kudu katon pasuryan Paul Preston. Amarga, minangka sejarawan (lan sabenere duwe semangat luwih gedhe ing aspek Hispanik kronis iki), penulis Inggris iki wis nyelidiki lan pungkasane nglumpukake lan nyebar ...

Terus maca

Inventarisasi Sawetara Perkara sing Ilang, Judith Schalansky

Inventarisasi sawetara barang sing ilang

Ora ana swarga luwih saka wong sing ilang, kaya sing dikandhakake John Milton. Ora ana barang sing luwih aji tinimbang sing wis ora ana maneh, utawa sampeyan ora bisa mirsani. Keajaiban donya sing sejatine luwih akeh sing bakal ilang utawa rusak tinimbang sing saiki bakal diciptakake, nambah ...

Terus maca

Seni Perang Antarane Perusahaan, dening David Brown

Seni perang antarane perusahaan

Sun Tzu nulis bukune "The Art of War" ing abad kaping XNUMX SM. Akeh perang mengko, lan wiwit abad kaping XNUMX nganti saiki, konflik anyar ing ngendi kanggo ngetrapake seni sing apik utawa sing ora apik, dadi regejegan antarane perusahaan multinasional utawa perusahaan negara. Banjur kita pindhah menyang seni ...

Terus maca

Omah Abadi, dening Yuri Slezkine

Omah langgeng

Lagu dening Def karo Dos retorika kepengin ngerti sapa sing wis nerjemahake pidato Lenin. Mesthi ana sawetara pelaku ing bencana kasebut yaiku implantasi komunisme. Ya iku ya, ngluwihi parodi musik ana sing salah, kabeh salah. Kaping pisanan amarga aku ngerti ...

Terus maca

M. Wong sing asuhan, dening Antonio Scurati

M. Wong sing asuh

Pengalaman nuduhake manawa diwenehake nalika mangsa sing paling peteng ing jagad. Kaya udan badai gedhe, sakdurunge bledheg. Ora ana sing luwih apik tinimbang populisme sing apik sing bisa nampilake awake dhewe dadi juara ing mbesuk supaya iman sing aneh iki rampung ...

Terus maca

3 buku Henry Kamen paling apik

panulis Henry Kamen

Ana dina sing aneh kanggo kerja dadi Hispanis sing prestisius. Lan sanajan iki, wong lanang kaya Paul Preston, Ian Gibson utawa Henry Kamen negesake terus fokus marang crita yen, yen ana kekarepan liyane sing ngapusi, legenda ireng utawa minat etnosentris, bakal rampung ngganggu. ...

Terus maca

Godaan saka Caudillo, dening Juan Eslava Galán

Godaan saka Caudillo

Zigzagging ing antarane novel sejarah gedhe lan karya informatif, Juan Eslava Galán mesthi nggugah minat ing antarane para pamiarsa, minat saka penulis akeh pengalamane ing pustaka kaya ekstensif. Ing kesempatan iki, Eslava Galán nggawa kita luwih cedhak karo foto sing kondhang. Sing siji karo loro diktator mlaku ...

Terus maca

Notre Dame, dening Ken Follett

Notre Dame, dening Ken Follett

Mbok buku iki minangka salah sawijining sing paling ora bisa dipilih saka salah sawijining kacilakan gedhe sing kedadeyan ing abad kaping XNUMX. Ken Follett bakal mandheg apa wae sing ditindakake kanggo menehi kita buku sing ditulis amarga rumangsa rugi banget. Amarga ngluwihi ...

Terus maca

Swara Chernobyl, dening Svetlana Aleksievich

swarane chernobyl

Tandha tangan ing ngisor iki umur 10 taun tanggal 26 April 1986. Tanggal sing bakal ditemtokake nalika donya ngupaya bencana nuklir sing paling tartamtu. Lan sing lucu yaiku dudu bom sing ngancam bakal ngrusak jagad ing Perang Dingin sing terus ...

Terus maca

Zaman Peteng, dening Catherine Nixey

buku-age-of-twilight

Lan nalika Yesus seda ing kayu salib, awan dadi wengi. Mitos utawa grahana? kanggo nyuda perkara kasebut dadi titik humor. Intine yaiku ora ana metafora sing luwih apik kanggo nimbang manawa lair Kristen, ing sikil salib, entuk nada peteng sing padha ...

Terus maca

kesalahan: Ora nyalin