3 buku paling apik dening Laura Restrepo

Buku dening Laura Restrepo

Wiwit wiwit nerbitake buku pertamane, panulis Kolombia, Laura Restrepo, saiki wis mujudake panulis buku-buku sepi, literatur santai, kanthi rasa utawa prelu ngisi pengalaman lan ide-ide anyar supaya bisa nyedhaki dheweke. buku. ketat ...

maca liyane

Dewa, dening Laura Restrepo

Panulis Kolombia, Laura Restrepo, nemtokake minangka titik wiwitan novel paling anyar minangka kedadeyan tragis sing ngagetake kabeh Kolombia nalika semana. Tampilan awak bocah wadon ngambang ing banyu kali minangka kasunyatan sing cukup nyata kanggo mikir ...

maca liyane