Nenem Papat, dening Hideo Yokoyama

Nem papat, novel

Kabeh sing ana ing Jepang beda-beda, miturut paramèter sosial sing formal, moral lan sosial. Genre ireng ora bakal dadi istiméwa. Apa sing ditawakake Hideo Yokoyama ing novel iki sing wiwitan diterbitake ing taun 2016 (lan dimasak kanthi sukses nalika ngobati kabecikan ...

maca liyane