Pemain siap loro dening Ernest Cline

Siap Pemain Loro Buku

Taun-taun sing apik dheweke bakal liwati wiwit mbebasake pérangan pisanan "Siap pamuter Siji" nganti raja bioskop Midas, Spielberg nggawa dheweke menyang bioskop ing taun 2018. Intine yaiku kabeh sing ditindakake supaya alam semesta sing digawe dening Ernest Cline bakal njupuk akeh ngluwihi…

Terus maca

3 buku Ernest Cline paling apik

Babagan Fiksi Ilmu sing paling apik yaiku yen bisa maca kabeh jinis. Wiwit ngethok plot dadi filosofis ing kasus dystopias, ucripties utawa proposal post-apokaliptik, nganti Space Operas sing nggawa kita menyang jagad anyar, ngliwati imajiner kaya Ernest Cline karo ...

Terus maca

Pemain siap siji dening Ernest Cline

Ing negara seni kaping pitu sing saiki dikhususake kanggo efek khusus lan crita aksi, nyedhiyakake argumen saka buku fiksi ilmiah sing paling ora, menehi ganti rugi transisi mbebayani saka bioskop minangka tontonan visual. Steven Spielberg ngerti kabeh iki, lan dheweke wis bisa nemokake ...

Terus maca

kesalahan: Ora nyalin