Wong lanang sing duwe tas ing sirahe, dening Alexis Ravelo

Wong lanang karo tas nduwur sirah

Ing saben jinis, ana firma kanthi band sing beda, bisa uwal saka pigeonholes dadi luwih apik utawa luwih ala. Ing kasus Alexis Ravelo, prekara iki pancen mbebayani banget lan mesthi wae bisa dadi luwih apik. Sastra ireng lan pidana mesthi butuh wong lanang sing setya kaya Ravelo ...

maca liyane

3 buku paling apik dening Alexis Ravelo

Panulis Kanada sing produktif Alexis Ravelo pindhah ing antarane sawetara dhaptar narasi sing beda banget. Sanajan pujian sing pasti ana ing genre ireng, mula dheweke wis nyipta pustaka ekstensif. Karya hebat kanthi sentuhan noir sing disiram karo konotasi kritik sosial utawa uga wates ...

maca liyane