Top 3 Buku Damon Galgut

Buku dening Damon Galgut

Komponen sosiologis saka narasi digawe ing Galgut mbukak lawang kanggo peculiarities saka Afrika Kidul dumunung ing kabeh limo ambiguities antarane kelompok ètnis lan wilayah. Nanging ngluwihi sesawangan sing ana ing negara gedhe ing Afrika kidul, pengadilan intim digabungake karo…

Terus maca

3 buku paling apik dening Chris Kraus

Buku dening Chris Kraus

A narasi minangka kepileh minangka erratic. A kreatifitas mung diwenehi kanggo misi duwe soko kanggo marang ing versi murni sawijining. Ana penulis digawe pabrik fiksi lan narator kaya Chris Kraus sing mung ngirim cadence publikasi sing perlu kanggo ngandhani soko. A…

Terus maca

Buku paling apik Olivie Blake

Buku Olivie Blake

Sastra tambah akeh golek saluran anyar kanggo nggayuh para pamaca sing kepengin banget kanggo format online. Bioskop ora ana maneh saka platform streaming lan literatur ngumbara kanggo nggoleki media anyar sing kalebu saka buku audio nganti pangiriman ing jaringan sosial sing beda-beda...

Terus maca

3 buku paling apik dening Pierre Lemaitre

Buku Pierre Lemaitre

Conto anyar panulis telat-telat, lan eksponen maceration alon kanggo literatur kualitas. Ana pangarang kaya Pierre Lemaitre sing mesthi diiringi literatur, bisa uga tanpa dingerteni. Lan nalika literatur mbledhos, nalika kabutuhan nulis dadi penting ...

Terus maca

3 buku paling apik dening José Luis Perales

Buku dening José Luis Perales

Kreativitas José Luis Perales katon ora ana watesan. Yen minangka komposer dheweke wis nyediakake lagu-lagu gedhe kanggo kabeh jinis penyanyi ing basa Spanyol, saliyane interpretasi dhewe, kabisat ing sastra ndadekake dheweke dadi factotum. Wong lanang sing bisa ngatasi tugas sing mbutuhake…

Terus maca

3 buku paling apik dening George Saunders

Buku dening George Saunders

Ing wektu watesan karakter kanggo kabeh jinis newsrooms, thanks kanggo jaringan sosial, crita nuduhake kamungkinan sastra saka gedhene pisanan. Lan salah sawijining panulis crita cekak sing paling menarik ing adegan Yankee yaiku George Saunders. Ringkes babagan konten nanging uga ing publikasi,…

Terus maca

3 buku paling apik dening Andrea Bajani

Buku dening Andrea Bajani

Jarak generasi ora dadi alangan kanggo nggawe jinis paralel liyane kayata sing digawe antarane Erri de Luca lan Andrea Bajani. Amarga banjur ana idiosyncrasy saben negara utawa wilayah. Pit sing ora ana dhasar ing endi penulis loro iki nemokake plot sing…

Terus maca

3 buku paling apik dening Marta Robles

Buku dening Marta Robles

Nyuwun pangapunten ing dualitas sing gampang, dikotomi utawa apa wae sing pengin diarani, aku kudu ngomong yen ora jarang aku bingung Teresa Viejo karo Marta Robles. Penampilane ing televisi saya tambah akeh nalika musim apik lan siji bingung. Lan amarga loro-lorone kudu umur sing padha, masalah kasebut yaiku ...

Terus maca

Top 3 Buku PG Wodehouse

Buku dening P. G. Wodehouse

Mbok menawa kanggo ngilangi kurungan topikal, ing sastra Inggris kita nemokake narator sastra humor sing nyabrang akeh genre kanthi rasa kartun, parodi lan malah satir. Kanthi beda tematik lan gaya sing misuwur, Wodehouse ora mlebu ing…

Terus maca

3 buku Asa Larsson paling apik

Buku Asa Larsson

Apa sing ana gandhengane karo nggawe sekolah sing apik yaiku ing pungkasan, siswa sing wasis tampil. Ing kuari Nordik sing ora bisa entek saka genre ireng, Asa Larsson minangka salah sawijining janji sajrone dasawarsa kepungkur sing tetep ana ing antarane para penjual paling apik ing genre iki kanthi sebutan asal usul sing jelas. Iku…

Terus maca

3 buku paling apik dening José Sanclemente

Buku dening Jose Sanclemente

Tanpa gangguan saka sawetara fenomena editorial liyane saka suspense nasional, karya José Sanclemente ngrembaka dadi bibliografi owahan saka thriller gedhe. Narasi sing geser ing antarane ruang jurnalistik (sampeyan ngerti, kekuwatan kaping papat babagan José Sanclemente duwe kawruh ekstensif) nalika ora langsung mlumpat ...

Terus maca

Top 3 David Graeber Books

Buku dening David Graeber

Kanggo antropolog mutusake anarkisme kaya ngelingi yen kabeh wis ilang. David Graeber nedahake manawa ora ana wujud pamrentahan kanggo manungsa ing masyarakat, kanthi visi holistik sing dianggep antropologi babagan prilaku manungsa. Saget …

Terus maca

kesalahan: Ora nyalin