Buku paling apik saka Alex Beer

Buku dening Alex Beer

Ora ana anagram sing mbenerake jeneng samaran sing penasaran. Daniela Larcher mung bakal nggoleki jeneng sing gampang dieling-eling kanggo nerbitake buku-bukune. Lan iman yen dheweke wis sukses. Nyatane, aku dhewe wis digunakake kanggo nelpon kancaku Alejandro, penggemar bir. Plus…

Terus maca

3 buku paling apik saka Hernán Rivera Letelier

Buku dening Hernán Rivera Letelier

Lanskap sing diklumpukake tandha. More ing kasus panulis. Intine yaiku lanskap Hernán Rivera Leteier nawakake kita sekilas sing ora ana apa-apa saka protagonis sing katon, menehi eksistensi kanggo cuaca sing paling ora karuwan. Terroir dihargai,…

Terus maca

3 buku paling apik saka Michio Kaku

Buku dening Michio Kaku

Sawetara ilmuwan duwe karunia pambocoran. Wong lanang kaya Eduard Punset utawa Michio Kaku dhewe. Ing kasus Punset, luwih akeh babagan aspek umum apa wae, kaya wong orkestra sing apik. Bab Michio Kaku yaiku teori saka formasi sing luwih spesifik ...

Terus maca

Buku paling apik saka Angela Banzas

Buku dening Angela Banzas

Cetha yen genre suspense paling Iberia nempatake plot sing paling ngganggu ing sisih lor semenanjung. Wiwit Dolores Redondo kanggo Mikel Santiago utawa Víctor del Arbol. Kanggo jeneng sawetara sing paling kondhang. Kanthi Ángela Banzas, kecenderungan iki dikonfirmasi, ndeleng alas lor sing godhongé amba utawa…

Terus maca

3 buku paling apik dening Yuval Noah Harari

Buku dening Yuval Noah Harari

Sejarah kasebut minangka ilmu sing miturut omongane uwong uga duwe bagean-bagean elucubration dikonfirmasi maneh kanthi kasunyatan manawa sejarawan kaya Harari wis negesake awake dhewe minangka salah sawijining esaiawan sing paling misuwur babagan muncul lan dalan peradaban kita. Tanpa mangu-mangu penulis iki sing ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Michel Houellebecq

Buku dening Michel Houellebec

Ora ana sing luwih apik tinimbang menehi narasi kontroversial kanggo narik kawigaten lan nggawa luwih akeh pembaca nyedhaki karya sing, pungkasane, bobote emas. Strategi utawa ora, titik kasebut wiwit Michel Thomas nerbitake novel pertamane karo penerbit sing bergengsi nanging…

Terus maca

3 buku paling apik dening Sofia Guadarrama Collado

Buku dening Sofia Guadarrama

Penulis feed ing singularities. Sastra mbutuhake crita-crita sing inovatif kaya sing ditawakake Sofía Guadarrama ing saben novel dheweke. Singularities iki serves kanggo break karo crita flat, rata-rata lan lukewarm. Amarga ngluwihi konvensi, adat lan cathetan liyane sing dibutuhake kanggo…

Terus maca

3 buku paling apik dening Anthony Horowitz

Buku dening Anthony Horowitz

Dadi setya karo tema duwe ganjaran. Lan ing genre polisi bisa uga ora mudhun nanging tansah diserap dening noir saiki, penulis kaya Anthony Horowitz wis macet ing bedhil kanggo nguripake maneh genre suspense polisi sing luwih deduktif. Lan mesthi ing pungkasan ...

Terus maca

3 buku paling apik saka Maria Reig

Buku dening Maria Reig

Fiksi sajarah nemokake ing abad kaping XNUMX lan XNUMX minangka pratelan gedhe kanggo review feminis babagan acara. Amarga critane kudu dirampungake, didhukung dening dadi wanita sing awakening wektu iku minangka bledosan sing kasebar ing cakrawala sing dibutuhake. Kedadeyan arus iki…

Terus maca

Top 3 Buku Seicho Matsumoto

Buku dening Seicho Matsumoto

Genre ireng uga tangi ing Timur Jauh ing abad kaping XNUMX. Lan tanpa mangu-mangu, Matsumoto minangka wong sing ngontrol narasi pidana Jepang kanthi produksi ekstensif sing bisa nuntun kita menyang jagading jagad sing padha dibandhingake karo jagad Kulon, kanthi saluran pembuangan lan papan liya ing ngendi ...

Terus maca

3 buku paling apik saka Joël Dicker

Buku dening Joel Dicker

Ayo, vidi, vici. Ora ana ukara sing luwih apik kanggo ngetrapake apa sing kedadeyan karo Joël Dicker amarga gangguane banget ing adegan sastra dunya. Sampeyan bisa mikir babagan produk pemasaran sing bisa ngasilake. Nanging kita sing wis biasa maca buku saka kabeh jinis ngakoni manawa penulis enom iki ...

Terus maca

kesalahan: Ora nyalin