Kena lan Sunk, dening Lisa Gardner

Kena lan Sunk, dening Lisa Gardner
klik buku

Watesan minangka dhasar. Kabeh ketegangan narasi saka jinis noir utawa thriller ngerteni konsep karakter nganti wates. Pitakonane yaiku pendekatan saka pendekatan anyar sing bisa nyekel pamaca.

Dheweke ngerti akeh babagan kabeh babagan watesan Lisa tukang kebon lan karaktere sing hebat Tessa Leoni ...

Ing cicilan anyar iki, kita wiwiti karo Nicole Frank lan kanthi kahanan ora nyenengake sing bakal nggawe kita dadi psikologis. Amarga nalika Nicky, kaya sing wis dikenal ing lingkungane, njamin manawa Vero cilik kudu ana ing kana, ing sacedhake titik nandhang kacilakan kasebut, Sersan Wyatt Foster nglakokake operasi kanggo nggoleki bocah wadon cilik kasebut. Dheweke ngerti banget manawa ing kahanan kasebut, saben detik mabur menyang tragedi pungkasan.

Skenario lapangan terbuka, kanthi mobil sing nabrak, Nicky sing bingung lan udan sing udan paradoxically katon ora kepenak. Ora suwe babakan segawon padha keprungu nalika nggoleki.

Nganti garwane Nicky, Thomas, teka lan ngajak kabeh wong supaya telusuran kanggo bocah wadon kasebut. Miturut dheweke ora ana, lan kabeh amarga masalah psikologis Nicky sing wis parah amarga kejutan kacilakan kasebut.

Sementara, pikirane Nicky Frank kanthi keras disisipake minangka pesen kode. Pikirane kebingungan, nanging titik bathi tartamtu nuduhake manawa ora ana sing katon.

Tessa Leoni, bareng karo Wyatt Foster kudu mlaku kanthi timbal nalika njlentrehake apa sing kedadeyan, ngluwihi kacilakan kasebut, yen ndeleng kahanan Nicky, udan lan dalan, bisa uga dikirim dadi kacilakan lalu lintas sing gampang.

Ing tangan loro peneliti kasebut bakal dadi keputusan pungkasan babagan cara nimbang kedadeyan kasebut. Lan bisa uga pungkasane dheweke ngeculake ..., yen ora kanggo sawetara rincian sing rada nyesel ing adegan kacilakan lalu lintas kasebut ...

Kangge, kaya pirang-pirang acara liyane, Gardner bakal wis ngeculake kaca ing kaca pisanan, kanthi maksud sing sampeyan kira, sampeyan pura-pura maca tanpa ketinggalan detail kanggo nemokake kunci plot sing mbukak lawang kedadeyan kasunyatan sejajar.

Sampeyan saiki bisa tuku novel Disentuh lan dicelupake, Buku anyar Lisa Gardner, ing kene:

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.