DNA diktator, dening Miguel Pita

DNA diktator
Klik buku

Kabeh sing kita lakoni lan cara tumindak bisa uga wis ditulis. Ora amarga aku duwe esoterik, utawa liya-liyane. Kosok baline. Buku iki ngandhani babagan Ilmu sing ditrapake kanggo kasunyatan.

Kepiye wae, skrip gesang kita dilacak ing takdir sing bisa diramalake kalebu ing gen. Kecenderungan, kecenderungan tumuju sawijining aspek utawa aspek fisik utawa emosional gumantung banget karo beban genetik saben wong. Nganti kita bisa nganggep DNA kita minangka diktator sing dituduhake dening panulis, utawa bisa uga jinis buku sing, sanajan ora ditulis kanthi lengkap, ngemot macem-macem ujung alternatif.

Ale minangka karakteristik panliten iki. Wong lanang biasa sing dianugerahi Miguel Pita kanggo gelar ilmiah kaping telu. Ale tetep ora bersenjata karo macem-macem serangan penulis sing negesake nuduhake manawa kita ora duwe maneuver, kayata ing pilihan kaos kaki sing kita ninggalake omah utawa wong sing ditresnani.

Pitakonane yaiku supaya bisa ngerti manawa kesadharan kamardikan ing pirang-pirang aspek kehidupan pancen kondisif banget karo apa sing ditulis dening rantai protein misterius ing jinis nasib atom, nuklir.

Maca buku iki pancen narik kawigaten. Ilmu nyakup ilmu molekul saka awake dhewe minangka individu. Yen kita bener-bener bebas utawa yen pancen bisa ditebak ing pirang-pirang aspek fisik utawa emosi minangka pitakon sing mesthi seneng empirisisme.

Dadi kita ora duwe pilihan liyane kajaba ngakoni. Kaya-kaya kita bocah sing ngerti manawa Maju iku wong tuwa, saiki kita ngerti manawa Nasib minangka gen kita.

Sampeyan saiki bisa tuku diktator El ADN, buku dening Miguel Pita ing Amazon:

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.