Bau Kajahatan ku Katarzyna Bonda

Di Polandia kalayan evocations sahiji ahli waris noir kana perang panas atawa salaku piring tiis dina prelude jeung kaluar tina Perang Dunya II, sora kawas nu Katarzyna Bonda (sabanding jeung urang Dolores Redondo), ngarecah sengit. Inténsitas anu matak pikasieuneun jalma-jalma anu wani ngahubungkeun genre noir sareng politik anu truculent sareng moralitas anu kulitna ngageter teuing sanajan dina bangku agama.

Nu sami, kombinasi sampurna pikeun miceun eta yayasan hackneyed on mana unggal masarakat karaharjaan rests kalawan mirages na, lures sarta concessions na ka galeri. Tapi di dieu teu aya rahmat atanapi satengah ukuran. Dina novél Bonda, protagonis sacara skandal nyata dina plot magnét kalayan datang sareng jalan antara usaha anu teu acan réngsé, rusiah sareng kasalahan.

Dinten ti usum salju 1993 budak awéwé rumaja kapanggih maot tina overdosis di hotél Gdansk. Jam saterusna lanceukna maot dina kacilakaan lalulintas. Pulisi henteu mendakan hubungan antara dua kajadian éta.

Spring 2013. Sasza Zaluska, urut perwira pulisi sareng lulusan Pusat Internasional Internasional pikeun Psikologi Forensik Inggris, uih deui ka Gdansk sareng putrina tujuh taun milarian kahirupan anu énggal sareng stabil. Tapi niat alusna musnah nalika Pawel "Buli" Blawicki ngetok panto. Buli, ogé urut perwira pulisi sareng pamilik klub wengi ayeuna, curiga yén pasanganna ngarencanakeun pikeun ngaleungitkeun anjeunna sareng hoyong Sasza masihan anjeunna bukti pikeun ngabuktikeunana.

Anjeunna mutuskeun nyandak kasus anu sederhana sareng mayar tinggi sareng ngamimitian damel saatos liburan Paskah. Sanajan kitu, sanggeus adu di klub jeung korban fatal, manéhna kapaksa gawé bareng jeung urut kolega pulisi nya pikeun unravel fakta riddled jeung rusiah jeung kontradiksi... Koncina bisa jadi dina lirik lagu heubeul jeung di ahir tragis. ti dua sadulur dua puluh taun ka tukang.

Ayeuna anjeun tiasa mésér novel "Ambu kajahatan, karya Kataryna Bonda, di dieu:

KLIK BUKU

Ninggalkeun comment hiji

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.

kasalahan: Taya niron