Cik Merkel. Kasus pensiunan rektor

Cik Merkel. Kasus pensiunan rektor

Anjeun moal terang ku ieu panto anu ngaguluyur pikeun aranjeunna anu ninggalkeun politik aktip. Di Spanyol sering kajadian yén mantan présidén, tilas menteri sareng kelompok pamimpin pensiunan sanésna ngeureunkeun kantor anu paling henteu disangka di perusahaan ageung. Tapi Jérman leres-leres bénten. Tuh …

baca leuwih

Dendam Manis, ku Jonas Jonasson

Éta sésa-sésa. Pikaseurieun. Sareng Jonas Jonasson seueur terang ngeunaan éta. Visi na anu pikaseurieun nempatkeun anjeunna di antipodeu tren literatur Swédia khususna sareng Nordik umumna. Sareng bertindak salaku counterpoint, balayar ngalawan arus ogé ngagaduhan hadiahna kadang-kadang ... Dina ieu ...

baca leuwih

Babaturan salamina, ku Daniel Ruiz García

Crápulas sakedap. Pangaruh anu khas antara Mr Hyde sareng Dorian Gray yén saha waé anu umurna langkung 40 taun tiasa sangsara nalika aranjeunna balik deui kana kaagihan alkohol dina wengi saatos sono sababaraha taun ngabina barudak, tina hobi Minggu henteu pernah disangka sateuacan dugi ...

baca leuwih

Dinten dina kahirupan Gusti, ku Martín Caparrós

Tina tujuh dinten dimana Allah nyiptakeun dunya, kuring bakal cicing sareng anu ngadamel pabrik urang dina jukut pikeun merhatoskeun padamelan éta. Kuring anggap éta bakal hangover Sabtu atanapi Minggu, abdi henteu émut deui. Aranjeunna bakal ngajelaskeun dieu ... Tapi aranjeunna hiji hal ...

baca leuwih

Lalaki Anu Éta Sherlock Holmes, ti Maximum Prairie

Panulis anu kawéntar (sareng dina waktos pianis anu maot na) Joseph Gelinek mulih sakali deui ti abad ka-XNUMX sareng waktos ieu nganggo nami samaranna Máximo Pradera pikeun nawiskeun kami novel ngeunaan pamisahan kapribadian sareng gangguan anu matak ngabingungkeun, contona. ..

baca leuwih

Meupeus kotak. Buku humor anu pangsaéna

Upami dina waktos éta kami masihan koméntar yén jinis horor mangrupikeun hal anu hakékatna manusa sapertos sieun, nalika ngungkulan masalah literatur humor urang ogé nyambung sareng ésosi émosional atavistik. METIL EUSI Wilt, ku Tom Sharpe Plot of Fools, ku John Kennedy Toole A ...

baca leuwih

Klub Kajahatan Kemis Richard Osman

Teu gampang maca novel lucu. Kusabab jalma nganggap yén jalma anu maca buku resep kana karangan otak atanapi cekelan ku tegangan plot fiksi sadidinten. Janten seuri bari maca gancang ngajak anjeun pikeun mikirkeun sababaraha jelema ...

baca leuwih

Pupusna sareng pingguin, ku Andrei Kurkov

Imajinasi limpahan Andrei Kurkov, panulis literatur barudak, liar dina novél ieu, sanaos pikeun jalma déwasa, anéh nyamar salaku surealisisme lysergic wawatesan sareng kabudak. Jero jerona, perjalanan ka dongéng murangkalih gaduh nada anu sami sareng anu pikasieuneun sakumaha patepungan Viktor sareng ...

baca leuwih

kasalahan: Taya niron