3 buku pangalusna ku Julio Ramón Ribeyro

Buku ku Julio Ramón Ribeyro

Henteu sakabéh pangarang ngahontal kalanggengan karya maranéhanana. The Peruvian Julio Ramón Ribeyro terang ngeunaan persetujuan ieu ti pamiarsa ti satengah dunya. Dina imajinasina, sababaraha kali boasting concision, brevity éndah comparable mun Borges atanapi Cortázar, urang manggihan kapinteran kawas manna disebarkeun di ...

Baca leuwih

3 buku pangalusna ku Daniel Guebel

Buku ku Daniel Guebel

Kalayan padamelan nyeratna dipendakan awal, Daniel Guebel parantos tanggung jawab pikeun ngagosok karajinan, ngahias karajinan, milarian ngarobih argumen, fokus anu sumebar antara realisme sareng realitas alternatif. Éta naon tulisan téh sadayana ngeunaan, atawa sahenteuna lamun eta dimaksudkeun ...

Baca leuwih

3 buku anu pangsaéna di Lucía Berlin

Buku ku Lucia Berlin

Di aula Kinérja panulis Amérika mitologi (dimana buku-buku ku Salinger, Capote, Bukowski, Hemingway atanapi Kennedy Toole antara séjén sok kapanggih), Lucía Berlin nembé nempatkeun ngaganjel sareng karyana kalayan rasa pait "kaadilan". anjog di waktu salah. Kusabab anjeunna kedah…

Baca leuwih

3 buku pangalusna ku Ottessa Moshfegh

Buku Ottessa Moshfegh

Dina karir sastrawan anu gancang, Ottessa Moshfegh parantos nunjukkeun minat séhat sabab éta variabel kusabab béda téma kana rupa-rupa niat salaku narator. Naon anu biasana dikenal salaku ayat gratis kalayan pamaca anu kaget na meunang sareng aman. Kacuali pamedal anu tugasna adosen ...

Baca leuwih

3 buku pangalusna ku Robin Cook matak

Buku Robin Cook

Robin Cook mangrupikeun salah sahiji pangarang Fiksi Élmu anu dibawa langsung tina widang kadokteran. Hal kawas batur sapagawean kawentar na Oliver Sacks tapi sagemblengna dedicated ka fiksi dina kasus Cook. Sareng teu aya anu langkung saé tibatan anjeunna pikeun hipotésis ngeunaan rupa-rupa masa depan ...

Baca leuwih

3 buku pangalusna ku Alicia Giménez Bartlett

Buku ku Alicia Giménez Bartlett

Karya Alicia Giménez Bartlett ngagolérkeun karakter Petra Delicado, sahenteuna saprak anjeunna mecenghul tina imajinasina dina 1996 ku karya Rites of Death. Kalayan karakter ieu, panulis ngahijikeun awéwé kalayan hak pinuh sareng kakuatan mutlak kana jinis pulisi Spanyol. Saatos…

Baca leuwih

3 buku pangalusna ku sugestif George Saunders

Buku ku George Saunders

Dina waktos larangan karakter pikeun sagala jinis newsrooms, (hatur nuhun kana jaringan sosial, tapi ogé ka pamiarsa puguh maranéhanana dina pilarian headline sarta saeutik sejenna) carita nunjuk ka kamungkinan sastra tina gedena munggaran. Sareng salah sahiji panulis carita sareng carita anu paling narik ...

Baca leuwih

3 buku pangsaéna ku Luis Landero anu luar biasa

Buku ku Luis Landero

Sababaraha panulis nascent dina déwasa moal bakal geus intuited yén maranéhna bakal jadi panulis lila pisan, nalika maranéhna teu acan nulis nanaon. A urut Luis Landero, leuwih kreatif dipindahkeun ka arah jalur musik, envisioned masa depan tebih jauh ti sastra. Tapi sapertos anu kajantenan sareng Saint Paul, salawasna ...

Baca leuwih

3 buku pangalusna tina genius pondok Maxim Osipov

Buku ku Maxim Osipov

Admiring Chekhov téh gampang. Éta kumaha éta sapertos masihan diri anjeun kana carita anu tiasa ngaabadikeun anjeun salaku pangarang saatos 10 menit mimiti maca. Panulis carita maénkeun cara éta, kesan munggaran dilakukeun kana sikep anu langgeng. Salaku sabangsa Chekhov, Maxim Osipov sigana geus diajar, meureun diwariskeun, ...

Baca leuwih

3 buku pangalusna ku Andrea Camilleri

panulis Andrea Camilleri

Guru Italia Andrea Camilleri mangrupikeun salah sahiji panulis anu ngeusi rébuan halaman berkat dukungan pamiarsa na di panjuru dunya. Ieu mimiti muncul dina taun 90an, kanyataan anu nunjukkeun katekunan sareng nyerat vokasional salaku pondasi pikeun umur panjang vital na dugi ka ...

Baca leuwih

3 buku anu pangsaéna ku Jerónimo Tristante

Buku Jerónimo Tristante

Évolusi literatur Jerónimo Tristante nawiskeun kami komposisi pustaka anu euyeub tina setting sajarah dugi ka jinis noir. Jinis anu terakhir tina penjahat anu mana anjeunna mimiti muncul berkat kabisana pikeun ngahudangkeun tegangan maksimum anu parantos nunjukkeun dina saga misteri ...

Baca leuwih

3 buku pangalusna ku Agustina Bazterrica

Buku karya Agustina Bazterrica

Dina harmoni generasi sareng sabangsana Samanta Schweblin, karya Agustina Bazterrica mangrupikeun narasi sugestif anu tiasa ngagambar sumber daya sareng setting anu teu kaétang. Tungtung salawasna justifies diversity of sarana, sumberdaya jeung wacana. Kusabab dina kabeungharan alternatif kapinteran ieu nunjukkeun sareng anu maca reuwas kaget ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron