Buku pangsaéna tina Angela Banzas

Buku ku Angela Banzas

Éta jelas yén genre suspense paling Ibéria nempatkeun plot anu paling ngaganggu di kalér samenanjung. Kusabab Dolores Redondo mun Mikel Santiago atanapi Víctor del Arbol. Pikeun ngaranan sababaraha paling notorious. Kalayan Ángela Banzas, kacenderungan ieu dikonfirmasi, ningali ka leuweung kalér anu berdaun atanapi…

Baca leuwih

3 buku terbaik ku Yuval Noah Harari

Buku ku Yuval Noah Harari

Éta Sejarah salaku dugaan sains ogé ngagaduhan bagéan élucubration dikonfirmasi deui ku kanyataan yén justru saurang sejarawan sapertos Harari parantos netepkeun dirina salaku salah sahiji ésaiist anu paling dikenal dina mecenghulna sareng jalur peradaban urang. Tanpa ragu panulis ieu anu ...

Baca leuwih

3 buku pangalusna ku Michel Houellebecq

Buku ku Michel Houellebec

Henteu aya anu langkung saé tibatan nawiskeun narasi kontroversial pikeun ngahudangkeun rasa panasaran sareng ngadeukeutkeun langkung seueur pamiarsa kana karya anu, pamustunganana, patut beuratna dina emas. Strategi atanapi henteu, intina nyaéta ti saprak éta Michel Thomas nyebarkeun novél kahijina kalayan penerbit anu bergengsi tapi…

Baca leuwih

3 buku pangalusna ku Sofia Guadarrama Collado

Buku ku Sofia Guadarrama

Nu nulis eupan kana singularitas. Sastra peryogi carita anu inovatif sapertos anu ditawarkeun Sofía Guadarrama dina unggal novelna. Singularities ieu ngawula ka megatkeun jeung carita datar, rata jeung lukewarm. Kusabab saluareun konvénsi, adat sareng rékaman sanésna anu dipikabutuh pikeun…

Baca leuwih

3 buku pangsaéna ku Anthony Horowitz

Buku Ku Anthony Horowitz

Janten satia kana téma boga ganjaran na. Sareng éta dina genre pulisi sigana henteu turun tapi sok diserep ku noir ayeuna, panulis sapertos Anthony Horowitz parantos nyangkut bedilna pikeun nyegerkeun deui genre suspense pulisi anu langkung deduktif. Jeung tangtu dina tungtungna ...

Baca leuwih

3 buku pangalusna Maria Reig

Buku ku Maria Reig

Fiksi sajarah mendakan dina abad ka-XNUMX sareng ka-XNUMX mangrupikeun klaim anu saé pikeun ulasan féminis ngeunaan kajadian. Kusabab carita perlu réngsé, underpinned ku nu jadi tina feminin anu awakening dina waktu éta salaku bursts sumebar dina cakrawala perlu. Panerapan arus ieu…

Baca leuwih

Top 3 Seicho Matsumoto Buku

Buku ku Seicho Matsumoto

Genre hideung ogé hudang di Wétan Jauh dina abad ka-XNUMX. Sareng tanpa ragu, Matsumoto mangrupikeun hiji anu ngawasaan narasi kriminal Jepang kalayan produksi éksténsif anu tiasa nyababkeun urang ka dunya bawah tanah anu sami dibandingkeun sareng dunya Kulon, kalayan saluran pembuangan sareng rohangan sanés dimana…

Baca leuwih

3 buku terbaik ku Joël Dicker

Buku ku Joel Dicker

Hayu, vidi, vici. Teu aya frasa anu langkung saé pikeun nyatakeun naon anu kajantenan Joël Dicker dina gangguan pisan na dina pamandangan sastra dunya. Anjeun tiasa mikir ngeunaan produk pamasaran éta anu mayar. Tapi urang-urang anu biasa maca buku tina sagala rupa terang yén panulis ngora ieu ...

Baca leuwih

Top 3 buku Madeline Miller

Buku ku Madeline Miller

Ieu sanés pertama kalina kuring nyebatkeun analogi antara panulis ngora Irene Vallejo sareng Madeline Miller, dua penikmat hébat dunya kuna anu terang kumaha pulihkeun ambu-ambu éta tina cradle peradaban urang sapertos anu sanés. Masing-masing gaduh fokus sareng nyalametkeun persepsi sosiologis anu béda…

Baca leuwih

Buku pangalusna Romy Hausmann

Buku Ku Romy Hausmann

Kalayan Charlotte Link jelas mundur tina genre hideung dina basa Jerman (atanapi sahenteuna dina transisi sareng genre naratif anu sanés), datangna Romy Hausmann janten langkung relevan. Salaku relief atawa pelengkap bisa rupa. Tapi éta yén Romy ogé ngagaduhan sidik anu teu jelas dimana éta dideteksi ...

Baca leuwih

3 buku terbaik ku César Pérez Gellida

Buku ku César Pérez Gellida

Imajinasi dina ngalaksanakeun kajahatan. Kuring henteu nyobian ngajelaskeun pembunuh kréatip tapi panulis sanggup nyieun argumén sugéstif ieu tina penjahat, antara anu parah sareng anu ngaganggu. Sareng di dinya aya imajinasi dina hubungan anu khusus, sareng kantor pangarang anu bertugas. ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron