The Lost Ring, ku Antonio Manzini

The Lost Cingcin, Manzini

Saluareun runtuyan unggal protagonis tinangtu, sok aya rasa hirup misah nu tetep veiled. Dina kasempetan ieu, volume carita datang pikeun nutupan jurang anu masihan langkung éntitas upami mungkin pikeun karakter Rocco Schianove de Manzini. Sabab dina budak leutik...

Baca leuwih

3 buku pangalusna Etgar Keret

panulis Etgar Keret

Jarang narasi pondok ngahontal nilai anu langkung ageung tina novel atanapi ésai salaku karya lambang panulis terampil. Éta sababna kasus Etgar Keret nyaéta panulis carita sareng carita anu mendakan di aranjeunna tingkat luhur réalisasi naratif. Langkung ti …

Baca leuwih

Quartet, ku Soledad Puértolas

Buku carita pondok "Cuarteto", Soledad Puértolas

Bunderan kasampurnaan, perjalanan teu balik deui, tak terhingga tungtungna dibungkus. Alun-alun langkung satia kana kahirupan nyata. Géométri masih caket kana kasampurnaan anu dipikahoyong tapi dina akhir dinten kalayan sudut sareng sisi na anu teu tiasa dilawan. Soledad Puértolas nyandak urang kana kuartet ieu, ...

Baca leuwih

Ngayakeun Langit, ku Cixin Liu

Nyekel langit Cixin Liu

Kuring nembé maca yén big bang éta sanés mimiti hiji tapi tungtungna. Kalayan urang bakal mendakan diri dina akord akhir simfoni Alam Semesta. Patarosan pikeun panulis fiksi ilmiah hébat kumaha waé umur nyaéta ningali batesan alesan ...

Baca leuwih

Manuk dina sungut sareng carita sanésna, ku Samanta Schweblin

Manuk dina sungut sareng carita sanésna

Carita anu saé tiasa salami lagu. Samanta Schweblin ngajantenkeun pustaka mangrupikeun audisi kahirupan alit anu dibarengan ku simfoni kaayaan aranjeunna. Carita Samanta ngahudangkeun yén gumulungna musik anu teu aya watesna tina kasenangan sareng ingetan. Naon tetep, hal anu kedah gerak sapertos kamandang ...

Baca leuwih

Tukeuran kahirupan, ku Xavier Sardà

Tukeuran kahirupan

Buku pondok tina carita pondok sapertos buku anu saé Xavier Sardà parantos diringkeskeun di dieu henteu matak nyeri. Hal anu pangsaéna ngeunaan buku carita pondok nyaéta benang boro-boro motif anu jelas pisan. Kusabab urang tiasa nyusun struktur gratis dina kabijaksanaan urang. Katingali sapertos kieu, ampir sadayana ...

Baca leuwih

3 buku anu pangsaéna ku Alberto Chimal

Buku ku Alberto Chimal

Aya anu sumping kana literatur pondok sareng cicing. Nasib panulis carita pondok nyaéta sapertos upami Dante henteu kantos mendakan jalan kaluarna tina naraka. Sareng di dinya aranjeunna cicing Dante dina hiji sisi sareng Chimal di sisi na, saolah-olah mikat dina limbo aneh ...

Baca leuwih

Ngarecah di Tepi Galaxy, ku Etgar Keret

Ngarecah di ujung galaksi

Khusus kana singgetna, sapertos seueur juru dongéng hébat sanésna ayeuna sapertos Samanta Schweblin anu anjeun tiasa mendakan nada anu tangtu, Etgar Keret anu saé nampilkeun urang ku seueur carita anu ngaganggu dina naon anu janten jalan carita salajengna anu kreatif. Ngarobih masalah,…

Baca leuwih

Kota uap, ku Carlos Ruiz Zafón

Kota uap

Mangrupikeun gunana pikeun mikirkeun naon anu kénging dicarioskeun ka Carlos Ruiz Zafón. Sabaraha karakter anu tetep jempé sareng sabaraha petualangan énggal anu nyangkut dina limbo anu anéh, saolah-olah leungit di antara rak kuburan buku. Kalayan kasenangan anu hiji di antara koridor ...

Baca leuwih

Bobo deui, ku PD James

Entong bobo deui

Unggal novelis hébat mendakan dina jinis rekreasi singket, pembebasan atanapi bahkan wahyu. Maka, panulis anu hébat sapertos PD James ogé nguntungkeun carita atanapi dongéng salaku rohangan reuni sareng sidik atanapi ku muses. Kusabab nalika ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron