Kenop Sejarah Top 3 Ken Follett urang

Waktu éta kuring nulis éntri kuring dina buku pangalusna ku Ken Follett. Sareng kaleresan éta, kalayan rasa kuring pikeun ngalawan arus, kuring tungtungna netepkeun tilu plot anu hébat anu ngalihkeun pandangan umum ngeunaan karya-karya anu paling terkenal tina panulis Welsh anu hébat dina jaman ayeuna. Tapi kalayan…

Baca leuwih

3 buku pangalusna tina Ildefonso Falcones

panulis-ildefonso-falcones

Maxim sareng kalimat anu populer kedah ditingali salaku hal anu nunjukkeun, kana naon waé aspék anu diterapkeunana. Kuring nyarios ieu kusabab naon anu langkung hese dijaga tibatan sumping bakal ngalaksanakeun kasus Ildefonso Falcones. Anjeunna sumping, dugi ka puncak sareng, sanaos sesah ngajaga perhatian ...

Baca leuwih

5 buku terbaik ku Matilde Asensi

Buku Matilde Asensi

Pangarang anu paling laris par excellence di Spanyol nyaéta Matilde Asensi. Sora anyar sareng kuat sapertos kitu Dolores Redondo Aranjeunna nuju kana rohangan ngahormatan pangarang Alicante ieu, tapi aranjeunna tetep jalan panjang pikeun ngahontal. Dina karirna anu panjang, perdagangan sareng jumlah pamiarsa na ...

Baca leuwih

3 buku Robert Graves anu pangsaéna

Buku Robert Graves

Salaku hasil maca buku Genep belas Tangkal Somme, ku Larss Mytting, kuring nimbulkeun partisipasi Robert Graves anu hébat dina perang anu lumangsung di daérah Perancis Somme, dimana langkung ti sajuta prajurit maot sareng di nu Milik…

Baca leuwih

Javier Negrete 3 buku pangalusna

Buku-buku Javier Negrete

Nulis kalayan terang kana kanyataan ngeunaan aspek-aspek anu salawasna nyababkeun rasa kagum di kalangan pamiarsa, sapertos jinis fiksi sajarah, parantos nyayogikeun titik kawenangan sareng solvénsi dina hal narasi. Sareng Javier Negrete, lulusan Filologi Klasik, ngamangpaatkeun ...

Baca leuwih

3 buku anu pangsaéna ku Bernard Cornwell

Bernard Cornwell Buku

Yatim ti kadua sepuhna ti alit pisan, Bernard Cornwell tiasa disebatkeun prototipe panulis anu dilakukeun ku nyalira. Sanaos éta langkung praktis tibatan tinimbangan romantis. Kaleresan anjeunna janten panulis tina kabutuhan nalika anjeunna ngalih ka Amérika Serikat, dipercayakeun takdirna ...

Baca leuwih

3 buku Hilary Mantel anu pangsaéna

panulis-hilary-taplak meja

Saatos permulaan literatur ragu-ragu antara genre salaku béda sakumaha fiksi sajarah sareng jinis romantis ayeuna (jenis narasi pink), Hilary Mantel parantos mangrupikeun panulis konsolidasi sajarah. Dina papayung tina genre ieu parantos kéngingkeun dua penghargaan dina dua waktos ...

Baca leuwih

3 buku pangalusna Santiago Posteguillo

Buku ku Santiago Posteguillo

Panginten panulis novél sajarah Spanyol anu paling asli nyaéta Santiago Posteguillo. Dina buku na urang mendakan narasi sajarah murni tapi urang ogé tiasa ngaraoskeun proposal anu ngalangkungan fakta-fakta sajarah pikeun ngagali sajarah pamikiran atanapi seni atanapi sastra. Orisinalitasna ...

Baca leuwih

3 buku anu pangsaéna ku José Luis Corral

Buku ku Jose Luis Corral

Nalika ahli sajarah mutuskeun pikeun nulis novél sajarah, alesan-alesan éta dugi ka teu aya watesna. Ieu kasus José Luis Corral, panulis Aragonis anu bakti pisan kana jinis fiksi sajarah, ngagentos sareng publikasi anu sifatna murni informatif salaku sarjana anu hadé di daérahna. Lingkungan…

Baca leuwih

3 buku terbaik ku Umberto Eco

Buku Umberto Eco

Ngan saurang semiologis anu pengkuh anu tiasa nyerat dua novel sapertos Foucault's Pendulum atanapi The Island of Day Before sareng henteu binasa dina usaha. Umberto Eco terang pisan ngeunaan komunikasi sareng simbul dina sajarah kamanusaan, yén anjeunna akhirna nyebarkeun hikmah dimana-mana dina dua ieu ...

Baca leuwih

Kolot Jauh, ku Marina Jarre

Novel Kolot Anu Jauh

Aya waktos nalika Éropa mangrupikeun dunya anu teu raoseun dilahirkeun, dimana murangkalih sumping ka dunya di tengah nostalgia, cabut, dijauhkeun komo sieun ku kolotna. Dinten ayeuna masalah éta parantos ngalih ka bagian sanés planét. Patarosanna nyaéta nyandak pandangan éta ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron