Top 3 buku JD Barker

Buku ku J.D. Barker

Upami anjeun nyampur dina komposisi kalayan pangaruh poék aspék thriller psikologis, misteri, genre kriminal, horor klasik, sadayana dibumbuan dina sababaraha tetes hebat pisan, anjeun mendakan JD Barker salaku sintésis anu saé. Mertimbangkeun salian kapasitasna pisan pikeun maparin karakter-karakter na…

Baca leuwih

3 buku pangalusna ku Camilla Läckberg

Buku Camilla Lackberg

Novel kajahatan Nordik aya di Camilla Läckberg salah sahiji pilar anu kuat. Hatur nuhun ka Camilla sareng sababaraha panulis sanés, genre detéktif ieu parantos ngukir ceruk anu pantes di panggung dunya. Éta bakal dianggo pikeun Camilla sareng anu sanés sapertos anjeunna ...

Baca leuwih

Buku anu anjeun kedah baca sateuacan anjeun maot

Buku pangalusna dina sajarah

Naon judul anu langkung saé tibatan ieu? Hiji hal anu hampang, hampang, sibilantly pretentious. Sateuacan maot, enya, langkung saé langkung sakedik jam sateuacanna ngadangukeunana. Éta nalika anjeun bakal nyandak daptar buku penting anjeun sareng nyebrang anu paling laris Belén Esteban, anu nutup bunderan bacaan kahirupan anjeun ... (éta lulucon, pikasieuneun ...

Baca leuwih

Jalang, ku Alberto Val

Jalang, ku Alberto Val

Kadang-kadang jurang jiwa, dimana cahaya henteu ngahontal, mendakan waktos sareng jalan pikeun ngaraosan diri ku cara sorangan. Pulo anu tenang sapertos Tenerife dirobih janten titik dimana sadaya kajahatan dikonsentrasikeun dina bentuk maksiat, kabinasaan sareng kasangsaraan anu teu tiasa diucapkeun kalayan aspék godaan anu tangtu ...

Baca leuwih

Holly, ti Stephen King

Holly, ti Stephen King, Séptémber 2023

Urang kudu ngadagoan nepi ka ahir usum panas pikeun méré review alus ngeunaan anyar Stephen King. Salah sahiji carita anu nyandak jalan kuno Raja munggaran antara kajadian paranormal sareng jahat, atanapi duanana hal anu sampurna digabungkeun dina imajinér dimana sadayana ngagaduhan tempat anu paling masuk akal…

Baca leuwih

Dina Ahir Dunya, ku Antti Tuomainen

Dina hiji tungtung dunya

Alienating ngabogaan akar aneh, tina alien ka planét ieu. Tapi istilah ends up nunjuk leuwih kana leungitna alesan. Dina novel ieu karangan Antti Tuomainen diringkeskeun duanana ékstrim. Kusabab tina kosmos asalna mineral mineral anu jauh anu dipikabutuh ku sadayana ...

Baca leuwih

Anjeun Kudu Geus Isro Ku Daniel Kehlmann

Anjeun kedah angkat, Daniel Kehlmann

Suspense, éta thriller kalayan rupa-rupa argumen, terus-terusan nyaluyukeun kana pola énggal. Akhir-akhir ieu, thriller domestik sigana juara yén nampilkeun carita anu ngaganggu, henteu langkung saé tibatan pusat épisode anu akrab pikeun nawiskeun mamang ngeunaan anu pangdeukeutna ka urang. Tapi pola tangtu salawasna dijaga. Kusabab…

Baca leuwih

The Man in the Labyrinth, ku Donato Carrisi

Lalaki labyrinth, Carrisi

Tina kalangkang pangjerona sok balik deui korban anu geus bisa lolos tina nasib anu paling malang. Ieu mah sakadar masalah fiksi ku Donato Carrisi sabab justru di dinya urang manggihan cerminan eta bagian tina sajarah hideung nu manjang ka ampir mana. Bisa jadi éta…

Baca leuwih

Tulang Poho, ku Douglas Preston sareng Lee Child

Poho Tulang, Preston jeung Anak

The Wild West jeung Rush Emas. Salaku fledgling Amérika Serikat ngalegaan ka kulon, pencari rejeki ogé ngawangun ékspédisi sorangan dina pertengahan abad ka-XNUMX. Lampu sareng bayangan pikeun petualang tina sagala jinis pikeun nalukkeun wilayah liar. Liar utamana di…

Baca leuwih

Pentingna ngaran anjeun, ku Clara Peñalver

Pentingna nami anjeun, Clara Peñalver

Novel suspense Clara Peñalver henteu acan dugi ka saga sajajalan. Hal éta sigana langkung nuju ka flash kreatif anu nuju kana hiji carita. Sareng hal éta ngagaduhan kaunggulan sabab hiji nyiptakeun monster sareng antagonisna teras hilap aranjeunna janten ...

Baca leuwih

Bodas Suci, ku Noelia Lorenzo Pino

Bodas beresih, Noelia Lorenzo

Carita-carita anu difokuskeun kana komunitas-komunitas leutik di ujung dunya parantos ngahudangkeun rasa prihatin ngeunaan anu teu dipikanyaho. Ti hippies ka sekte, komunitas di luar riungan madding boga magnetism aneh. Utamina upami aya anu ningali ngasingkeun antara biasa-biasa waé,…

Baca leuwih

Sagalana kaduruk, ku Juan Gómez-Jurado

novél Sagalana nundutan Gómez Jurado

Ngadeukeutan durukan spontan jeung panas dijieun gelombang panas saméméh waktu, ieu «Sagala nundutan» ku Juan Gómez-Jurado datang ka suffocate brains urang komo leuwih jeung salah sahiji plot multi-sided na. Kusabab naon anu dilakukeun ku pangarang ieu nyaéta pikeun masihan protagonis kabagi kana plot na. Henteu aya anu langkung saé pikeun ieu ...

Baca leuwih