Ibu-ibu, ku Carmen Mola

Ibu-ibu, ku Carmen Mola

Momen putusan ahir sumping pikeun Carmen Mola. Naha anjeunna bakal nuturkeun jalan kasuksesan atanapi bakal pengikutna ngantunkeun anjeunna saatos tilu sirahna kapanggih? Atawa…, sabalikna, bakal sagala noise dijieun ku asal atawa henteu ti tilu pangarang balik pseudonym dina…

Baca leuwih

All Summers End, ku Beñat Miranda

kabéh summers tungtung

Irlandia mercayakeun usum panasna ka Teluk Stream anu tiasa ngahontal éta lintang Inggris, sapertos spéktrum laut anu anéh, kalayan suhu anu langkung saé tibatan daérah sanés di daérah éta. Tapi ulah salah, yén usum panas Irlandia ogé ngagaduhan sisi poékna di antara kehijauan anu teu aya…

Baca leuwih

Seuneu Phocaea, tina Lorenzo Silva

Seuneu Phocaea, tina Lorenzo Silva

Aya mangsana kréatipitas pangarang téh dileupaskeun. keur alus tina Lorenzo Silva masihan anjeunna kasempetan pikeun nampilkeun novelties tina fiksi sajarah, karangan, novel kajahatan jeung karya kolaborasi memorable séjén kayaning novél opat leungeun panganyarna na kalawan Noemi Trujillo. Tapi teu pernah nyeri pikeun cageur ...

Baca leuwih

Sagalana kaduruk, ku Juan Gómez-Jurado

novél Sagalana nundutan Gómez Jurado

Ngadeukeutan durukan spontan jeung panas dijieun gelombang panas saméméh waktu, ieu «Sagala nundutan» ku Juan Gómez-Jurado datang ka suffocate brains urang komo leuwih jeung salah sahiji plot multi-sided na. Kusabab naon anu dilakukeun ku pangarang ieu nyaéta pikeun masihan protagonis kabagi kana plot na. Henteu aya anu langkung saé pikeun ieu ...

Baca leuwih

Buku 3 Top David Lagercrantz

Buku David Lagercrantz

Kasus anéh panulis pasrah kana sabab kaabadian karya batur. Hal sapertos kieu tiasa ditunjuk pikeun David Lagercrantz anu tugas utama na nyaéta neraskeun saga Millénnium kalayan tingkat kahormatan anu sami. Serangkaian novel kriminal anu karakterna parantos janten bagian tina ...

Baca leuwih

Plot ku Jean Hanff Korelitz

Plot ku Korelitz

A rampog dina rampog a. Kalayan kecap sanésna, kuring henteu hoyong nyarios yén Jean Hanff Korelitz parantos maling ti Joel Dicker bagian tina hakekat naratif na ti éta Harry Quebert anu ogé maok haté urang. Tapi kabeneran tematik gaduh titik anu saé pikeun kabeneran antara kanyataan ...

Baca leuwih

The Alaska Sanders Affair ku Joel Dicker

The Alaska Sanders Affair ku Joel Dicker

Dina séri Harry Quebert, ditutup ku hal ieu Alaska Sanders, aya kasaimbangan diabolical, dilema a (Kuring ngarti yén hususna keur panulis sorangan). Kusabab dina tilu buku éta plot kasus anu bakal ditalungtik sajajar sareng visi panulis, Marcus Goldman, anu…

Baca leuwih

Panik ku James Ellroy

Panik ku James Ellroy

Tulisan pikeun ngungkulan biografi atawa sakurang-kurangna rupa-rupa lalakon ngaliwatan dunya tokoh dina gilirannana, leuwih hade mercayakeun perkara ka novelis ti batan ka ahli biografi nu kasohor. Sareng teu aya anu langkung saé tibatan James Ellroy pikeun nranskripsikeun potongan-potongan kahirupan antara sababaraha lampu sareng seueur kalangkang… Ngeunaan…

Baca leuwih

The Baby, ku Pablo Rivero

The Baby, ku Pablo Rivero

Isu jaringan sosial sareng jurangna difiksasi tina sudut pandang anu énggal. Kusabab teu sagalana bisa abysses sabudeureun jaringan sosial. Nyatana, kuring hoyong ningali dunya ayeuna urang dipasrahkeun tanpa whatsapp anu goréng pikeun ngobrol dina grup atanapi…

Baca leuwih

Bau Kajahatan ku Katarzyna Bonda

Novel Ambu kajahatan

Di Polandia kalayan evocations sahiji ahli waris noir kana perang panas atawa salaku piring tiis dina prelude jeung kaluar tina Perang Dunya Kadua, sora kawas nu Katarzyna Bonda (comparable jeung urang. Dolores Redondo), ngarecah kaluar sengit. Inténsitas anu ngabingungkeun anu wani ngahubungkeun…

Baca leuwih

Urang mimitian dina tungtungna, ku Chris Whitaker

Novel Urang mimitian di ahir

Kadang-kadang genre hideung nyandak harti anu wates jeung existential nu. Kasus kawas Víctor del Arbol, sanggup jero paling abysmal tina introspeksi karakter-Na. Hal anu sami kajantenan sareng pangarang ieu, Chris Whitacker anu sumping sareng titik sanés hubungan anu teu diragukeun sareng…

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron