juanherranz.com, blog sastra pangalusna 2021

20blogs panghargaan juanherranz.com

Éta sanés sual pamekaran diri, éta ogé. Tapi kuring henteu tiasa lirén ngirimkeunana. Blog kuring ayeuna sacara resmi blog literatur pangsaéna 2021 numutkeun kontes 20blogs tina koran 20 menit. Sakumaha dituduhkeun ku organisasi éta sorangan, éta anu paling relevan tina penghargaan pikeun ...

baca leuwih

Ny March, ku Cristina Feito

Nalika panulis anyar sapertos Cristina Feito dibandingkeun sareng Patricia Highsmith, tanggung jawab ngagantung sapertos pedang Damocles ngantosan kritik umum para pamiarsa pikeun ngahukum perkara éta. Ratifying perbandingan anu leres, sakumaha anu ditunjukkeun ku ideu nalika karya ieu nyebar, panginten ...

baca leuwih

3 buku Walter Tevis pangsaéna

Platform sapertos Netflix mangrupikeun raja-raja Midas énggal, sanggup ngarobih novel atanapi karya anu lami ku ngembang pangarang anyar sapertos Elisabet Benavent janten emas. Sareng nyatana nyaéta seueur pisan skrip anu parantos aya dina literatur, naha kunaon nyéépkeun kréatip sareng panulis naskah, upami aya anu ngatur ...

baca leuwih

Top 3 Roman Polanski Pilem

Kasus Romawi Polanski bakal menerkeun pamanggih yén kutub metot. Kusabab kréativitas sutradara pilem ieu ngan ukur tiasa dibandingkeun sareng sisi anu paling poék, kalayan jenis kabinasaan anu nempel kana takdirna sareng anu asalna tina rupa-rupa kasus kamungkinan atanapi…

baca leuwih

3 Buku Pangalusna David Oranyeu

Dina hudang tina Javier Castillo, panulis Valencian David Oranyeu nunjuk ka best seller anyar tina genre tegangan ayeuna. Kalayan kecap séjén, éta thriller dimana wirahma prevails leuwih sagalana jeung bacaan paradoxically ngahontal titik euweuh balik ti kaca 1 sorangan. Panginten éta masalah ...

baca leuwih

3 buku anu pangsaéna ku Elizabeth Strout

Kasus Elizabeth Strout sigana caket kana paradigma perdagangan anu kapanggih sareng évolusi vital. Carita-carita leutik anu seueur urang mimitian, carita-carita éta disaluyukeun sareng unggal momen budak leutik atanapi nonoman ... Dina sababaraha cara, kasenangan nyerat jalma-jalma anu kantos mimiti nyerat, ...

baca leuwih

Top 3 Pilem Peter Weir

Pikeun kiridit sutradara Australia Peter Weir urang manggihan sakeupeul pilem hébat nu hanjakalna geus sprinkled dina cara pisan pas waktuna. Teu malire alesan naha Weir henteu nganggap langkung seueur arah dina produksi kalayan labél anu meunang Oscar tinangtu dina sababaraha kali. Meureun éta hiji…

baca leuwih

Buku pangsaéna tina Rafael Tarradas Bultó

Datangna Rafael Tarradas dina sastra mangrupa counterpoint metot kana labél, lamun teu stigma, naratif sagas kulawarga pakait sareng pens bikangna. Perspéktif éta kabuka saluareun María Dueñas atanapi Anne Jacobs, pikeun nyebatkeun dua panulis emblematic anu aya dina ieu…

baca leuwih

kasalahan: Taya niron